• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh kuzum ya gitmeyince kalıyor öyle. Arkadaşımızın oğlu oldu, bugün gideriz yarın gideriz derken 27 sinde doğumgününe çağırıldık 😂 artık hem altınını hemde doğumgünü hediyesini birlikte vericez😔 çook ayıp olacak ama...
Siz bayağı ertelemissiniz canım ya 😂😂

Yok ben dadaş değilim eşim dadaş :KK70: dadaşkentteyim canım sen nerdesin, merkez mi ilçe mi?
Bende dadaş geliniyim eşim erzurumlu ben şükrüpaşadayım eşimin teyzesi dadaşkentte uzagız ama olsun hemşerimmm :KK60:
Yaa bukadar tesadüf olur benim de eşimin teyzesi şükrüpaşada :KK70: biz kuzenlerle evli olmayalım :KK70:
Benim de eşimin ablası dadaskentteydi sanırım 😂😂 ben de Erzurum geliniyim ama orda yaşamıyorum.

Teşekkür ederim bal ablaaam😍😍😍 sen pozitifsin o yüzden güzel enerjinle pozitifliği çekiyosun , girer girmez gözüm seni arıyor etiket bişey olmasada profiline girip seni bi kolaçan ediyorum :KK70: iyi ki varsın cankuşum 😘💕

Merhaba canım, 25 Erzurum mu yaş mı ya da anlamsız bi rakam mı ? :KK45: hayır Erzurumsa ben de Erzurumdayım da o bakımdan şeetmiştim :KK66:
Şu hayatta olmazsa olmazlarimdansin küçük kardeşim. :KK68: :KK68: :KK68: buralarda biri beni gözetliyor :KK53:duygusunu yaşamak çok güzel. :KK200: Gülümse cevapladı mi okumadım ama o da Erzurum' da yaşıyor. Bunu senin söylemeni ve sormani bekledim. Özelin sonuçta. Birkaç mesajında yazdığı için rahatlıkla yazdım ben de.

Tıkandım sanki, nasıl bir yöntem uygulasam falan bunaldım canım, hızlı gitmiyor, aslında yavaş gitmesi daha iyi ama işte İnsan hemen bitsin istiyor.
Mehteran gibiyim bitanem ben de ya... Hiç böyle olmamıstı . İki aydır kivraniyorum resmen. Asilmayi bırakmadım ama... Vicdanen rahatım en azından. Tek pişmanliğim listeye girmeseydim diye düşünüyorum. Arkadaşlar ne güzel veriyor artı gelirsem emeklerini heba ederim diye çok üzülüyorum.
D vitamini takviyesine başladım geçen olcumlerimde düşük çıkmıştı. İlacimi düzenli kullanmamıştım. Bı de sporumu artiracağim. Evde eliptik bisiklet var yatıyor bı uyandirayim onu. Menülerimde sıkıntı yok bence kaçamak yok , sebze protein kaynaklı çoğu...Ah negom bin ah işittin senin derdin sana yeter ama yalnız değilsin kuzum.Yavas gitsin artık napalim...:KK14::KK14::KK14:

Sabah 7.30 da hastaneye gidicem kahvaltı erken yapıcam tartılsammı Zipzip- Zipzip- bugün artı geldim regl bugün başladı şükür olmazsa bu günkü kilomu yazayım +600 geldim 91.9 cuma 91.3 düm
Yarın hiç tartılma canım gercek kilon olmaz o saatte zaten cumaya eksiler gelecek
Bu arada gecmis olsun ne için gideceksin

Yarın hiç tartılma canım gercek kilon olmaz o saatte zaten cumaya eksiler gelecek
Bu arada gecmis olsun ne için gideceksin
Yarın tuğçenin ultrason günü canım geçen hafta hep baş ağrısı vardı doktor ultrason verdi hergünde tansiyonunu ölçtürdük not aldık sonuca göre mr da vere bilir tahlil vermiştik sonuçları 10 güne çıkar demişti yarın onlarıda alıp doktora göstericem hepsini sağol canım

Yarın tuğçenin ultrason günü canım geçen hafta hep baş ağrısı vardı doktor ultrason verdi hergünde tansiyonunu ölçtürdük not aldık sonuca göre mr da vere bilir tahlil vermiştik sonuçları 10 güne çıkar demişti yarın onlarıda alıp doktora göstericem hepsini sağol canım
Dogru canım gecen hafta götürmüştün onu soracaktım unuttum insallah sonucları temiz cıkar canım ❤

Geçmiş olsun canım. Tuğçe kızın mi? İnşallah geçici bir şeydir. Allah esirgesin.

Dogru canım gecen hafta götürmüştün onu soracaktım unuttum insallah sonucları temiz cıkar canım ❤
Amin inş kuzum tansiyon yüzünden 4 gün hastanede yatmıştık zati şimdi ara sıra baş ağrısı oluyor sebebini araştıracaklar ultrasonda çıkmazsa mrh çekilecek bu ara şükür agrısı yok başı agrıyınca karnıda agrıyo sinizütü var acaba ondan ağrıya bilirmi sabah okula giderken saçını ıslatıp topluyorum yoksa kabarık duruyor ondanda ola bilir şüphesindeyim ama karnı neden agrıyor bilmiyorum doktor da apandisitten şüpheleniyor galiba rontgende hep gaz oldugu çıkıyo lagma veriyorlar

Amin inş kuzum tansiyon yüzünden 4 gün hastanede yatmıştık zati şimdi ara sıra baş ağrısı oluyor sebebini araştıracaklar ultrasonda çıkmazsa mrh çekilecek bu ara şükür agrısı yok başı agrıyınca karnıda agrıyo sinizütü var acaba ondan ağrıya bilirmi sabah okula giderken saçını ıslatıp topluyorum yoksa kabarık duruyor ondanda ola bilir şüphesindeyim ama karnı neden agrıyor bilmiyorum doktor da apandisitten şüpheleniyor galiba rontgende hep gaz oldugu çıkıyo lagma veriyorlar
Yaa cok gecmis olsun canım Insallah güzel haberlerle gelirsin yarın 😊

IMG_20190713_200447.webp

Back
X