- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Tşk ederiz ablasıMasallah cook güzel♥♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederiz ablasıMasallah cook güzel♥♥
Sagol teyzesi Rabbim kaderini güzel eylesin inş Allah çirkin şansı versin diyelim
Su gibi maşallah.![]()
Başım gözüm üstüne@Ytmz menüne simdi baktım o yas pasta için 30 dakika leslie cezan var haberin olsun
Benim tel bozuldu bu tugçenin telefonu hep tiktok çekmiş bide selfie başka bişey yokArkadaş biraz selfie manyagıda![]()
Cnm benim oğlum hiç emmedi, 3 ay göğüs pompası ile idare ettik ama sütüm yok denecek kadar az olduğundan tamamen mamaya döndük. Sanırım uyku terörü denilen bir durumu yaşıyoruz uzun bir zamandır. Büyüdükçe azalıyormuş.Oğlun hala emmeye devam ediyor mu canim. Ben o dönemlerde çok zorlanmaya başlamıştım. Ya da ağlamasının bildiğiniz bir sebebi var mı.
Evt kaptanim iyi gidiyordum bu hafta çok yoğundum o arada bozuldu öyle devam etti yarın basliycam yinezeyneppk canım nasılsın bu ara seni göremiyorum yine diyetten uzaklastın mı
Cnm çocuğu olan arkadaşlarımızın biri gümrük memuru, diğeri vatman. Haliyle vardiyalı çalışıyorlar. Birde bizim arkadaş grubu kalabalık, topluca gidelim diye düşününce denk getiremedik bir türlüSiz bayağı ertelemissiniz canım ya![]()
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızYarın tuğçenin ultrason günü canım geçen hafta hep baş ağrısı vardı doktor ultrason verdi hergünde tansiyonunu ölçtürdük not aldık sonuca göre mr da vere bilir tahlil vermiştik sonuçları 10 güne çıkar demişti yarın onlarıda alıp doktora göstericem hepsini sağol canım
Tamam canımEvt kaptanim iyi gidiyordum bu hafta çok yoğundum o arada bozuldu öyle devam etti yarın basliycam yine
Ayy yerim kuzuyu ya, maşallah sübhanallah... Rabbim nazarlardan korusun
Tşk ederiz teyzesi tuğçe kan bağı olmadığı halde eşimin abisinin kızının kopyası gören çift yumurta ikizimi diyolar demekki tuğçeden çok varAyy yerim kuzuyu ya, maşallah sübhanallah... Rabbim nazarlardan korusun ❤ Bu arada eşimin yeğeni var 8 yaşında reyyan, tuğçeyle gözlüklerine kadar pek benzeşiyorlar![]()
Bu Tempo ile gidersen görürsün canım ❤Kızlar dünkü kaçamaklarıma rağmen bugünü hem kaçamaksız hemde 8 km tempolu yürüyüşle tamamladımregl başlangıcı sebebi ile bu sabah 59.1 dim ama cumaya güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum.
Tatlı krizim kesildi cnm, sıkıntı yaşamam diye umuyorumBu Tempo ile gidersen görürsün canım ❤
Benim de kesildi sanırım. Reglim gecikince oluyordu galiba. Regl oldum rahatladım. Bu hafta daha iyi olurum gibi geliyor. Eşime doğum günüme 70 lerde girmek istemiyorum sence 4 kilo verip 69 olabilir miyim dedim. Kilo alma yeter bence çok yüksekten uçuyorsun dedi. Ona bu lafı yedirmem lazımTatlı krizim kesildi cnm, sıkıntı yaşamam diye umuyorum![]()
Dogum gününe nerdeyse 1 ay var canım 69 u göreceksin inanıyorumBenim de kesildi sanırım. Reglim gecikince oluyordu galiba. Regl oldum rahatladım. Bu hafta daha iyi olurum gibi geliyor. Eşime doğum günüme 70 lerde girmek istemiyorum sence 4 kilo verip 69 olabilir miyim dedim. Kilo alma yeter bence çok yüksekten uçuyorsun dedi. Ona bu lafı yedirmem lazım
Tamam 1833372929193737 kez diyete başlamış marttan beri 70 in altına düşememiş olabilirim ama bu benimle dalga geçme hakkını vermiyor kimseye dimi![]()