• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim de kesildi sanırım. Reglim gecikince oluyordu galiba. Regl oldum rahatladım. Bu hafta daha iyi olurum gibi geliyor. Eşime doğum günüme 70 lerde girmek istemiyorum sence 4 kilo verip 69 olabilir miyim dedim. Kilo alma yeter bence çok yüksekten uçuyorsun dedi. Ona bu lafı yedirmem lazım :KK62:
Tamam 1833372929193737 kez diyete başlamış marttan beri 70 in altına düşememiş olabilirim ama bu benimle dalga geçme hakkını vermiyor kimseye dimi :KK62:

Cnm bu kocaları böyle konularda çokta takmamak lazım. Benimkide kilo vereceğini biliyordum, 3-5 kilo verir demiştim diyor 😂 birde kalçam belli olmasın diye bana 44 beden pantolon almışlığı var, resmen toton büyük demenin başka yolu! ( hayatımda 44 beden hiç giymedim bu arada) Zayıflamış şekilde 60 yaşındaki teyzeme verdim pantolonu 😉

Allah kolaylık versin canım, ne acı maaşım gecikmeden alıyorum diye şükretmek, diğer haklarını alamamak, çekip gidememek. Öğrenciyken çok çalıştım öyle işlerde, mezun olunca çok şükür eğitim aldığım alanda akademisyen oldum. Emeği boşa cikmayanlardanim ama nice arkadaşım var bulduğu ekmeğe şükreden. Sanırım eşin şu an çalışmıyor okul dolayısıyla. Küçük oğlun otizmliydi değil mi ondan çok masrafı var dedin.
Evet canım. Senin durumuna da çok sevindim. Birileri mutlu olsun şu ülkede...

Evet canım. Senin durumuna da çok sevindim. Birileri mutlu olsun şu ülkede...
Cnm ne kadar mutlu oluruz bilmem ama bugün tvde vergi dilimleri ile ilgili değişiklik haberlerine denk geldim. Vergiler artıyor, elimize geçen para azalacak sanırım.

Dogum gününe nerdeyse 1 ay var canım 69 u göreceksin inanıyorum 😍
İnşallah canım yaa. 😍😍
Cnm bu kocaları böyle konularda çokta takmamak lazım. Benimkide kilo vereceğini biliyordum, 3-5 kilo verir demiştim diyor 😂 birde kalçam belli olmasın diye bana 44 beden pantolon almışlığı var, resmen toton büyük demenin başka yolu! ( hayatımda 44 beden hiç giymedim bu arada) Zayıflamış şekilde 60 yaşındaki teyzeme verdim pantolonu 😉
:9: :9: :9: 😍😍😍
Ben Mart gibi 46 bedendim şimdi 42 giyiyorum çok şükür. Kilom martla aynı ama baya toparladı vücudum kendini. Aralıkta 63 tüm çok kilo aldım ya :(

Hadi yarın sabah yeniden baslıyoruz 😍
Ip atlama ve plank yapalım adım zor sana yetisemiyorum 😂😂
Yapalım canım. Adımı da duyan 10-20 bin atıyorum sanacak . 5000 bile atamamışım :D

Eklentiler

• F6575CFF-6E4D-4CD2-833F-4D42AC7A783E.webp
    F6575CFF-6E4D-4CD2-833F-4D42AC7A783E.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 28
Cnm ne kadar mutlu oluruz bilmem ama bugün tvde vergi dilimleri ile ilgili değişiklik haberlerine denk geldim. Vergiler artıyor, elimize geçen para azalacak sanırım.
Canım küçük firmalarda maaşlar düşük gösterilir kalanı elden ödenir, vergi dilimleri bizi pek etkilemiyor, ama senin eşin devlette çalışıyor di mi? Onları etkiler.... neyse ki okula giden filan çocuğunuz yok, eviniz küçük. Eşin Dr da olsa herşey ateş pahası.....

Cnm benim oğlum hiç emmedi, 3 ay göğüs pompası ile idare ettik ama sütüm yok denecek kadar az olduğundan tamamen mamaya döndük. Sanırım uyku terörü denilen bir durumu yaşıyoruz uzun bir zamandır. Büyüdükçe azalıyormuş.
Anladım canım, büyüme ataklarının olduğu dönemler de zor geçebiliyor bazen. İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz.

Back
X