Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah toparlamıştır, baya kötüydü en sonYonahime canım seni göremiyorum iyileşemedin mi daha nasılsın
Insallah canım en son da cuma günü giriş yapmıs siteyeİnşallah toparlamıştır, baya kötüydü en son![]()
Çok geçmiş olsun canimHastaneden geldim karnımı doyurdum kendimi yataga attım başım agrıyordu kızlar tuğçenin uyudu kalktı hala başı agrıyor hastaneden gelirken sağlık ocağına gittik ölçtürdük 13.8 çıktı ağrısı geçmiyo ne yapa bilirim acile gitsem bişey yapmıyorlar mrh çekilecek ta kasımın 3. Gün verdiler sonucu alıp nörolojiye götürücem
Yok canım , patatesler haşlamalık ufak boydu. Bir patates yemiş oldum. Yanlız ben elma yemeyi unuttum, çok karnım ağrıyo çoook. Yatağa geçtim , yemek filan hiç gözümde yokMenun çok güzel afiyet olsun pastelcim. Umarım pateteslerin dilimi büyük değildir.Elmanin üzerine tarçın dök olur mu... metabolizma hizlansin.
Zaten doğuştan bir özür yoksa bütün hastalıkların sebebi beslenme. Yoksa insan vücudu mükemmel yaratılmış biz bozuyoruz hepBirde beslenmesi nasıl? Yetişkinler gibi yediklerine dikkat etmesi lazım (tansiyon hastası olan yetişkinler) tuzlu, kızartma, hamur işi, fas food tüketmemesi lazım
Canım çok geçmiş olsun. Ben konuyu bilmiyorum ama kızının mı başı ağrıyor?Hastaneden geldim karnımı doyurdum kendimi yataga attım başım agrıyordu kızlar tuğçenin uyudu kalktı hala başı agrıyor hastaneden gelirken sağlık ocağına gittik ölçtürdük 13.8 çıktı ağrısı geçmiyo ne yapa bilirim acile gitsem bişey yapmıyorlar mrh çekilecek ta kasımın 3. Gün verdiler sonucu alıp nörolojiye götürücem
Evet abla hem başı hem karnıAkdeniz ateşine benziyor rahatsızlığı. Karnı da ağrıyor mu canım?
En sevdiği şeyler şu yemesinin önüne bir türlü geçemedim zati söylediğim zaman lokmalarımımı sayıyosun diyo kendini odaya kapatıyor ergenler gibi aglıyoBirde beslenmesi nasıl? Yetişkinler gibi yediklerine dikkat etmesi lazım (tansiyon hastası olan yetişkinler) tuzlu, kızartma, hamur işi, fas food tüketmemesi lazım
Akşamı acilde geçirdik 14.9 du sürekli takip ettiler sinizüt ola bilirmi dedi doktor var zati dedim antibiyotik hap verdi bide dolven içirdim yattı şimdi kalktı karnım agrıyo diyo yemek yemiyo ilaçlarını verim ne yapacam şaşırdım vallaGulumse24 nasıl oldu kızın canım
Allah yardim etsin canım dr bi ulassan karin ağrısı var diye belki onun için bi ilac daha verir cok geçmiş olsun tekrar Rabbim şifa versinAkşamı acilde geçirdik 14.9 du sürekli takip ettiler sinizüt ola bilirmi dedi doktor var zati dedim antibiyotik hap verdi bide dolven içirdim yattı şimdi kalktı karnım agrıyo diyo yemek yemiyo ilaçlarını verim ne yapacam şaşırdım valla
Geçmiş olsun canımAkşamı acilde geçirdik 14.9 du sürekli takip ettiler sinizüt ola bilirmi dedi doktor var zati dedim antibiyotik hap verdi bide dolven içirdim yattı şimdi kalktı karnım agrıyo diyo yemek yemiyo ilaçlarını verim ne yapacam şaşırdım valla
Geçmiş olsun cnm, şimdi nasıl oldun?Yok canım , patatesler haşlamalık ufak boydu. Bir patates yemiş oldum. Yanlız ben elma yemeyi unuttum, çok karnım ağrıyo çoook. Yatağa geçtim , yemek filan hiç gözümde yok![]()
Kuzuma çok geçmiş olsun öncelikle cnmEn sevdiği şeyler şu yemesinin önüne bir türlü geçemedim zati söylediğim zaman lokmalarımımı sayıyosun diyo kendini odaya kapatıyor ergenler gibi aglıyo
Çok geçmiş olsun.. kızın tansiyon hastası mı?Evet abla hem başı hem karnı
Dün doktora söyledim akşamda acilde söyledim tahlilleri temiz ultrason temiz hiç bişey çıkmıyor ne yese karnı agrıyo yemek yemim yine karnım ağrır diyo psikolojikmidir nedir anlamadımAllah yardim etsin canım dr bi ulassan karin ağrısı var diye belki onun için bi ilac daha verir cok geçmiş olsun tekrar Rabbim şifa versin