- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Sagol canımGeçmiş olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canımGeçmiş olsun canım![]()
Kıyamam ya, çocuklara bu işi anlatmak daha zor haliyle. Doktor sonuçlara göre bu konuda kendisi uyarır belki hem o zaman daha kolay uyum sağlar.En sevdiği şeyler şu yemesinin önüne bir türlü geçemedim zati söylediğim zaman lokmalarımımı sayıyosun diyo kendini odaya kapatıyor ergenler gibi aglıyo
Çorba içmesi daha kolay olur, yok mu şöyle çok sevdiği bişey. Çok ama çok geçmiş olsun canım.Akşamı acilde geçirdik 14.9 du sürekli takip ettiler sinizüt ola bilirmi dedi doktor var zati dedim antibiyotik hap verdi bide dolven içirdim yattı şimdi kalktı karnım agrıyo diyo yemek yemiyo ilaçlarını verim ne yapacam şaşırdım valla
Geçmiş olsun canım, ben menü yazmayı da unuttum, kafam öyle dolu ki ne yedim hatırlamaya çalışayımKızlar günaydın ❤ Dün cam kapı silince çok ağrım oldu, kortizonlu ilaç alıp uyudum. Allahtan toparlamışımdünkü menümü yazıp, diğer menülere bakacağım.
Sagol canım endokrinede 31 ekime gün verdiler bakalım o ne diyecek inş diyete sokar ikimizde rahat ederiz valla doktorlara bişey denmiyor şimdi sorsam çok biliyosunuz teşhisi koydunuz madem niye getirdiniz derlerse hiç şaşırmam akşam ilaç vermeden gönderselerdi gerçekten olay çıkaracaktım ölüncemi çare bulacaksınız benim gibi o hastaneye gitmek istemiyorum ama çocuk bölümü sadece orda var mecbur gidiyorum kimseninde bi halttan anladığı yok göze götürün dediler belki gözlük numarası büyğmüştür dedi daha 6ay önce gözlük degiştirdik herkes başından başkasına savmaya çalışıyorKuzuma çok geçmiş olsun öncelikle cnm ❤ Akdeniz ateşi konusunda mrdan sonra görüş bence. Maalesef teşhis koyması zor olabilir bazen.
Cnm yeme konusuna gelince bizim reyyanda seviyor ve biraz kilolu bir çocuk. Daha bu yaşta safrataşı çıktı. Mecburen diyete soktuk, yediklerine sınır koyduk. Çocuklar üzülüyor ama bazen mecbur kalıyor insan![]()
Canım benim ya benim oglumda öyle üşütüp miğdesi bulanır karnı arir geçse bile korkar yemek yemeye oda belk8 öyledir inşallah düzelir kısa zamandaDün doktora söyledim akşamda acilde söyledim tahlilleri temiz ultrason temiz hiç bişey çıkmıyor ne yese karnı agrıyo yemek yemim yine karnım ağrır diyo psikolojikmidir nedir anlamadım
Valla bende ne olduğunu anlamadım canım baş ağrısıyla geçen yıl acile gittik 15.10 çıktı tansiyonu tansiyon ilacı başlayacaklardı izin vermedim yatış yaptılar servise çıktık tansiyon 11/7 asada 15.10 nasıl çıktı anlamadım 4gün hastanede kaldık 11.7 den yukarı çıkmadı tuzsuz diyet uyguladılar herşey normal çıktı bu sene yine başladık baş ağrısına başı agrıyınca tansiyon fırlıyoÇok geçmiş olsun.. kızın tansiyon hastası mı?
Sagol canım geçer inşÇorba içmesi daha kolay olur, yok mu şöyle çok sevdiği bişey. Çok ama çok geçmiş olsun canım.
Valla çok bunlardım artık dün kaç doktorla görüştüm sayısını unuttum inanki herkes farklı bölüme götür diyor sıra bulmak eziyet hastane üniversite hastanesi ama her bölüm farklı yerde çok büyük araki bulasın git git bitmiyor koridorlar dün koşturmadan anam ağladı hangi birine yetişeyim birine gidiyorum diğerine gidene kadar sıra bitiyorCanım benim ya benim oglumda öyle üşütüp miğdesi bulanır karnı arir geçse bile korkar yemek yemeye oda belk8 öyledir inşallah düzelir kısa zamanda
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz
Öğle 13:00
Muz
Akşam 17:30
İzmir köfte (4 patates 4köfte)
Yeşil salata
Acıkırım büyük ihtimal. 1 elma ve ceviz yerim.
14 ekim
Sabah yarım dilim peynirli tost
Yarım avuç çiğ fındık peynir
Saat 15.30 yarım kase mercimek çorbası salatalık domates söğüş
Saat 18 yarım dilim pasta( kaptanım izin verdi mecbur kaldım yemeye. İki arkadaşım doğumgünü için geldiler benim yanıma...)peynir, çiğ fındık
1000 ml su-soda
14 Ekim
Sabah 8.30 Bir yumurta, yeşil çay
10.00 Karışık kuruyemiş ceviz, fındık , kabak çekirdeği ( minik bir kase)
12.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Bir avokado, üç kaşık yoğurt, iki kaşık et kavurma
15.00 Bir kupa yeşil çay , yarım maden suyu
19.00 Sahanda iki yumurta, yarım dilim tb ekmeği, bir bardak ayran
18037 adım ( sabah+ öğleden sonra )
İki litre su
Birazdan yeşil çay icecegim.
14 Ekim menü
10.00 2 yumurta haşlanmış 2 parca beyaz peynir bool maydonoz 5 zeytin domates salatalik şekersiz çay 3 ceviz
13.00 1 sade türk kahvesi 3 kuru kayisi
15.00 1 elma 1 fincan yeşil çay
19.00 büyük bir kase ton balikli salata
Su 1.5 yatana kadar 2 olur
Spor 45 dk tabata
Menü verim kaçim...
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 10 gibi
2 yumurta ilw peynirli maydonozlu omlet
Peynir
1 zeytin
Domates
Salatalık
Tarçınlılimonlu yeşil çay
Ara
Türk kahvesi
1 ceviz
Akşam 16.45
1.5 kase domatesçorbası
Yeşilsalata
Yoğurt
150 ip
Zipzip-
Canım tansiyonu çıktığı için başı ağrıyor. Çocuklar da da maalesef yüksek tansiyon hastalığı oluyor. Kesinlikle diyet şart. Kızının bunu kabullenmesi için bir doktorun söylemesi daha etkili olur.Valla bende ne olduğunu anlamadım canım baş ağrısıyla geçen yıl acile gittik 15.10 çıktı tansiyonu tansiyon ilacı başlayacaklardı izin vermedim yatış yaptılar servise çıktık tansiyon 11/7 asada 15.10 nasıl çıktı anlamadım 4gün hastanede kaldık 11.7 den yukarı çıkmadı tuzsuz diyet uyguladılar herşey normal çıktı bu sene yine başladık baş ağrısına başı agrıyınca tansiyon fırlıyo
Kolay gelsin cnmGünaydın ❤
Kaptanım bu hafta çok aktif olamam, eşim izinli evde boya tadilat işi olacak. Her fırsatta girerim yine tabiki.
Zipzip-
Kaynanayla pederi ne yaptınKizlar şimdi bu videoyu 3 kere yapicam Eki Görüntüle 2545209 Eki Görüntüle 2545209 kizlar şimdi bu videoyu 3 kez yapicam güzel yağ yaktiriyo instegramda ergin kırbaç hareketleri süper
Sağol canımKolay gelsin cnm ❤
Haklisin canım büyük hastanelerde öyle oluyo benim oğlumun iki yıl önce tansiyonu yüksek çıkıyordu dr bizi cerrehpasaya yönlendirdi 1 yıl uğraştık oraya git buraya gel cok şükürki temiz çıktı herşeyi Allah yardımcın olsunValla çok bunlardım artık dün kaç doktorla görüştüm sayısını unuttum inanki herkes farklı bölüme götür diyor sıra bulmak eziyet hastane üniversite hastanesi ama her bölüm farklı yerde çok büyük araki bulasın git git bitmiyor koridorlar dün koşturmadan anam ağladı hangi birine yetişeyim birine gidiyorum diğerine gidene kadar sıra bitiyor
Gittiler canım gittilerKaynanayla pederi ne yaptın![]()