Teşekkür ederim canım. Allahım çocuklarımızı korusunSizede çok geçmiş olsun kuzum Allahım beterinden korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Allahım çocuklarımızı korusunSizede çok geçmiş olsun kuzum Allahım beterinden korusun
Tamam canım kolay gelsinGünaydın ❤
Kaptanım bu hafta çok aktif olamam, eşim izinli evde boya tadilat işi olacak. Her fırsatta girerim yine tabiki.
Zipzip-
Kolay gelsin canım.
Teşekkür ederimKolay gelsin canım.
Sağol canımTamam canım kolay gelsin![]()
![]()
Günaydın canım ❤günaydın herkese sabah sporu yapıldı kahvaltı yapıldı yeşil çayımı aldımda geldimmm![]()
![]()
aynen dün dışardan alev topu geliyordu resmen çok sıcaktı... bugünde çok sıcak olacak gibi şuan terliyorumAyyy burası da acayip sıcak. Tişörtle bile yanıyorum sanki yaz gibi. Tempon çok yoğun canım ama gündüz biraz vakit ayırıp buraya da gelmelisin motive olmak için. Burdan koparsak iyice dağılıyoruz.

Bence bir doktordan duymaya ihtiyacı var canım. Bize karşı güçlü olamıyor onlar da. Biz de kıyamadığımızdan iş iyice çıkmaza giriyor. inşallah sebebi bulunup bir an önce çözüme kavuşursunuz. Bir de bugünlerde okulla ilgili sorunu olabilir mi acaba. Bilincli yapmıyorlar ama okula gitmek istemeyen çocuk da özellikle karın ağrısı oluyor. Kızkardeşimde yaşamıştık biz bu durumu.Amin çok konuşuyorum bak yaşıtlarından daha büyük görünüyorsun şimdi veremezsen daha kilo veremezsin benim gibi hayatında kilon problem olur ama yok yine aynı küsüyo trip atıyo aglıyo bende daha karışmak istemiyorum üzülmesin diye geçen gün çok ağladı tmm daha söylemiycem dedim çok duygusal kıyamıyorum
Boşver bugün de dağınık kalsın.Sofraya oturdum canım hiç bişey istemiyor moralim sıfır her yer heryerde toplanacak iş güç hep duruyor
Anlaşıyoruz canım arada sırada ufak tefek şeyler oluyo ama önemli deil cok şüküranlaşıyorsunuz canım o zaman bende altta oturuyorum kv üstte![]()
maşallah canım bnde öyle kv melek annem gbidir allah uzun ömürler versinAnlaşıyoruz canım arada sırada ufak tefek şeyler oluyo ama önemli deil cok şükür![]()
Ben bir kere denedimAyy hiç sorma öldüm şuan titriyorum bu zamana kadar takip ediyodum ama hiç yapmamıştım 3 kez yapamadim valla 2 .yi zor bitirdim öldümm

Tebrik ederim cnmHanımlaaar, ben alışverişe çıktım geldim. Allahım deniyorum bol deniyorum bolUfalıp cebinize gircem
Neyse konuya gelelim. Gelince soyunup dökünmüşken bir tartılayım dedim. Adetin tartıya etkisi adlı çalışmamı sunuyorum
Cuma sabah 64,2
Pazartesi sabah 64,9 (öğlen adet oldum)
Salı öğlen , adetten tam 24 saat sonra 63,7
![]()
Teşekkür ederim canım, bu aralar sanki motivasyon yaşıyorum, o yüzden bu tartı iyi geldiTebrik ederim cnm ❤
vayyy büyük değişiklik tartıdaki rakamlar. Cuma günü güzel bir eksi bizi bekliyor desene.Hanımlaaar, ben alışverişe çıktım geldim. Allahım deniyorum bol deniyorum bolUfalıp cebinize gircem
Neyse konuya gelelim. Gelince soyunup dökünmüşken bir tartılayım dedim. Adetin tartıya etkisi adlı çalışmamı sunuyorum
Cuma sabah 64,2
![]()
Teşhis konulamayan ağrılı durumlarda Akdeniz ateşi de olabilir. Glutenin sebep olduğu Çölyak da olabilir. İyi bir uzmana gostermelisin . Çok geçmiş olsun kuzuya. Sana da kolaylıklar ve sabır diliyorum güzel arkadaşım. Üzüldüm durumunuza.Dün doktora söyledim akşamda acilde söyledim tahlilleri temiz ultrason temiz hiç bişey çıkmıyor ne yese karnı agrıyo yemek yemim yine karnım ağrır diyo psikolojikmidir nedir anlamadım
Tebrik ediyorum sonunda 63 lü rakamları gördünHanımlaaar, ben alışverişe çıktım geldim. Allahım deniyorum bol deniyorum bolUfalıp cebinize gircem
Cuma sabah 64,2
![]()
İnşallah canımvayyy büyük değişiklik tartıdaki rakamlar. Cuma günü güzel bir eksi bizi bekliyor desene.
Evet canım çok şükürTebrik ediyorum sonunda 63 lü rakamları gördün![]()