• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünlük menü fasli kapandı. Yan odamıza geçip görevimizi yapayım. :KK76:@Zipzip- rakiplerimiz belli oldu mu? Aynen devam edelim mi? H hasbeenandgone kardeşim için dişli bir rakip lazım maşallah menüleri de çok güzel ama direnç ikimizi de fena esir aldı...:kızgın:
Bu hafta rakip belirlemedim abla istediğin kişiyi rakip secebilirsin 😊

Kahvaltı 08:00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir (süzme peynir ve top peynir)
Badem 10 taneden fazlaydı.

öğle 14:30
Muz

Akşam 17:20
3 kaşık kıymalı pirinçli kabak
3 çiçek brokoli
2 kaşık et
1 kase yeşil salata

3000 adım
Çok sağlıklı hepsi de. Kabağın içine bulgur da düşünebilirsin...mesela :KK68:Afiyet olsun Pastelim.
15 ekim
Sabah 1 kızarmış yumurta yarım dilim ekmek 1 elma 1 mandalina bir kaç tane çiğ fındık
Öğlen 12 bir mandalina
Akşam 18.30 bir kase yayla çorbası bir küçük kase karnıbahar
Herhalde artık bi şey yemem. Su- sodayı bir litreye tamamlarım...
Tatlım çok güzel bir menü. Eleştirecek sadece suyu buldum o da malumun zaten. :KK53:

Çok sağlıklı hepsi de. Kabağın içine bulgur da düşünebilirsin...mesela :KK68:Afiyet olsun Pastelim.
Tatlım çok güzel bir menü. Eleştirecek sadece suyu buldum o da malumun zaten. :KK53:
Teşekkür ederim 😍Evet canım bulgur olur da 😁kendime özel değildi ondan. Evdekiler bulgurlu yemiyor. Ama az pirinç çok kıyma koydum.

Gittim canım bu ara gece gec yatıyorum onun etkisi sanırım birazda yoruluyorum 4-5 gibi kendime anca geliyorum
Iyi dersler sanada canım 😘

Kimse gelmiyor canım gelseler bile 12 takıma gidebilirler simdilik onların daha cok ihtiyacı var
Resmen açıldı mı canım.

Olur canım, bende olduysa herkeste olur :KK51:

Valla ben eve gelince yemek yaptım çıktım tekrar. Çocukkarı aldım geldim yemek yedik. Şimdi kahve içiyorum, bi yandan süt aldım o kaynıyor. İş çok , az oturayım da bakarız. Aceleye gerek yok😄😄😄

İyi seç canım, bana benzemesinler @Zipzip- :KK70:
😂😂 Bana da benzemesinler öyleyse.

Back
X