• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

20191017_132013.webp
kahve molası🤗🤭🤭

Cook sessiz kaldık yine bu aralar değişik birsey yok sanırım :)))
Olsun canim ya cok kalabalik olunca kimseye yetisemiyoruz boylesi daha iyi bence😊cok kalabalik olmayinca her arkadas hakkinda daha detayli yorum yaziyoruz onemli olan o bence

aksam yemekleri cok erken olmus acikirsin boyle yaparsan
Gerci yogun gunler geciriyosun canim yazilanlari okudum:)super otesi bir menu👍🏻
gayet guzel abla
(esimle)(arkadaslarla) kismina cok guldum😂
baya sade duz bi menu olmus o kremada bisicik yapmaz korkma afiyet olsun canim:)
aksam yemeginin miktarini yazmamissin canim
Birde su az olmus sanki
uuuu patlican dolmasi hemde kuru😍😍
Guzel menu abla👍🏻
sabahki o buyuk tereyağli balli ekmegin orda ne isi hemde carsamba gunu dicektim sonra baktim aksami cok hafif tutmussun😁afiyet olsun canim
Her sebzeden birer tane canım 1 tabak oldu

Cnm ben devlete gitmiştim bir keresinde. Önce iç hastalıklarına gidip tahlillerimi yaptırmıştım, sonra ona göre diyet vermişlerdi. Git mutlaka derim 😊
Evet canım bende gitmiştim 6 yıl olmuş gideli, eşim sağlık memuru, bir araştıracak randevu alma ben bakayım bir dedi.
Sivas'ta yaşadığını bilmiyordum canım, ablam orda okudu bir kez gelmiştim.

Regl öncesinde bende de aynı şeyler oluyor, özellikle de çok gergin oluyorum. İştahını gündüz bastırmaya calis bari de benim gibi tüm gün güzel gidip akşam şaşırma canım.
Sivaslıyım canım 😊
Zaten aynen öyle oluyor bütün gün bastırıp akşam kriz geliyor bana da
Bence de git canım, öncesinde tahlil de yapıyorlar, en azından değerlerini görmüş olursun.
Gidicem canım, yarın gidecektim eşim bekle ben bir araştırayım dedi
Ee kizlar ben yokken neler oldu
Anlatin bakayim😊
Hoş geldin canım, geçmiş olsun 😊
Hadi bakalım bende ya bu hafta yada haftaya gireceğim bugün sacma beslendim muhtemel eksi göremem haftaya kaldım artık :)
Bence gir yarın 😍

Back
X