Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook sessiz kaldık yine bu aralar değişik birsey yok sanırım :)))Ee kizlar ben yokken neler oldu
Anlatin bakayim![]()
Olsun canim ya cok kalabalik olunca kimseye yetisemiyoruz boylesi daha iyi benceCook sessiz kaldık yine bu aralar değişik birsey yok sanırım :)))
Yaa bende istiyorum
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım
Haklısın aslındaOlsun canim ya cok kalabalik olunca kimseye yetisemiyoruz boylesi daha iyi bencecok kalabalik olmayinca her arkadas hakkinda daha detayli yorum yaziyoruz onemli olan o bence
Her sebzeden birer tane canım 1 tabak olduaksam yemekleri cok erken olmus acikirsin boyle yaparsan
Gerci yogun gunler geciriyosun canim yazilanlari okudum:)super otesi bir menu
gayet guzel abla
(esimle)(arkadaslarla) kismina cok guldum
baya sade duz bi menu olmus o kremada bisicik yapmaz korkma afiyet olsun canim:)
aksam yemeginin miktarini yazmamissin canim
Birde su az olmus sanki
uuuu patlican dolmasi hemde kuru
Guzel menu abla
sabahki o buyuk tereyağli balli ekmegin orda ne isi hemde carsamba gunu dicektim sonra baktim aksami cok hafif tutmussunafiyet olsun canim
Hoş geldiinn nasilsin canımMerabalar ben geldim![]()
Afiyet olsun canim
Hosbuldum canim daha iyiyim cok sukur:) ozlemisim burayiHoş geldiinn nasilsin canım
Afiyet olsun canımYemek yedim de geldim
Nasil sistim davul gibi oldum ya![]()
Sagol canimAfiyet olsun canım
Kilo aldın mı bakalım iyileşince :))
Hadi bakalım bir kac haftaya listeye dön artık :)Sagol canim
Ay yok almadim dogru duzgun bisey yiyemiyodum zaten hep annemin zoruyla
Bide bugun regl oldum bakalim yarin tartiyi nasil etkileyecek
İnsallah canim soyle bi 2.5 3 kilo var hizlica onu vereyimde listeye gireyim tekrarHadi bakalım bir kac haftaya listeye dön artık :)
Hadi bakalım bende ya bu hafta yada haftaya gireceğim bugün sacma beslendim muhtemel eksi göremem haftaya kaldım artık :)İnsallah canim soyle bi 2.5 3 kilo var hizlica onu vereyimde listeye gireyim tekrar
Evet canım bende gitmiştim 6 yıl olmuş gideli, eşim sağlık memuru, bir araştıracak randevu alma ben bakayım bir dedi.Cnm ben devlete gitmiştim bir keresinde. Önce iç hastalıklarına gidip tahlillerimi yaptırmıştım, sonra ona göre diyet vermişlerdi. Git mutlaka derim![]()
Sivaslıyım canımSivas'ta yaşadığını bilmiyordum canım, ablam orda okudu bir kez gelmiştim.
Regl öncesinde bende de aynı şeyler oluyor, özellikle de çok gergin oluyorum. İştahını gündüz bastırmaya calis bari de benim gibi tüm gün güzel gidip akşam şaşırma canım.
Gidicem canım, yarın gidecektim eşim bekle ben bir araştırayım dediBence de git canım, öncesinde tahlil de yapıyorlar, en azından değerlerini görmüş olursun.
Hoş geldin canım, geçmiş olsunEe kizlar ben yokken neler oldu
Anlatin bakayim![]()
Bence gir yarınHadi bakalım bende ya bu hafta yada haftaya gireceğim bugün sacma beslendim muhtemel eksi göremem haftaya kaldım artık :)
Pazartesi 58.8 dim en az 600 gram eksi görmem lazım görürsem gireceğimBence gir yarın![]()