- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istiyorum bulursan banada gönderO tartidan bende istiyorum![]()
![]()
Ödünç vermezmi acep anlikta olsa mutlu olmak bizimde hakkımızBende istiyorum bulursan banada gönder![]()
Ne güzel olurdu acaba en son ne zaman 47 kiloydumÖdünç vermezmi acep anlikta olsa mutlu olmak bizimde hakkımız![]()
Ben 20 yaşında 83 kilo oldugumu hatırlıyorum başkada bişey bilmiyorum ben o tartiyla 70 görsem şükür namazı kilarimNe güzel olurdu acaba en son ne zaman 47 kiloydum![]()
Gülümse halının üstüne koy tartıyı, öyle tartıl, 50 kiloyu görürsünÖdünç vermezmi acep anlikta olsa mutlu olmak bizimde hakkımız![]()
Nişanlanmadan önce ben öyleydimNe güzel olurdu acaba en son ne zaman 47 kiloydum![]()
Yürüyüş yaptım canım bende sadeceTeşekkür ederim canım liste dışı olmak iyi gelmiyor bana, şimdi daha güzel gider inşallah. Bu arada bugün spor yapmadım ben, sen naptın.
Ben sadece lise 2 de 58 i hatırlıyorum öncesi yok burda 51 i gördüm onuda koruyamadım :)Nişanlanmadan önce ben öyleydim![]()
Cuma günü yapsam daha iyi olur benceGülümse halının üstüne koy tartıyı, öyle tartıl, 50 kiloyu görürsün![]()
Geçmiş olsun teksoplazma mi çıktı canim benin gebeligimdede çıkmıştı cok şükür bisey olmadı ama bebeğe gecmemistiSağol abla aşıları mı oldum şimdi toksoplazma takip ediliyor
Lise de 43 kilo falandımBen sadece lise 2 de 58 i hatırlıyorum öncesi yok burda 51 i gördüm onuda koruyamadım :)
Şimdi yapta moral olsunCuma günü yapsam daha iyi olur bence![]()
Kız bak aklıma şeytanlık sokmaLise de 43 kilo falandım53 evlendiğim kilo 58 ilk bebeğime hamile kaldığım kilo
Şimdi yapta moral olsun![]()
Bende heep 65 70 arasiydim en son sözlendigim gün 70 kiloydum annem utanmiyonmu sen gelinlik giycen diye bi ton laf saydı o azimle düğüne kadar 55 oldum baya korudum onu ama sonra yine 70 oldum bi ara 58 e indim eb son kendimi burda buldumBen sadece lise 2 de 58 i hatırlıyorum öncesi yok burda 51 i gördüm onuda koruyamadım :)
Çıkmadı canım negatiftim ben kedi tırmaladı çıkacak mı ne olacak bekliyoruzGeçmiş olsun teksoplazma mi çıktı canim benin gebeligimdede çıkmıştı cok şükür bisey olmadı ama bebeğe gecmemisti
70.4Lise de 43 kilo falandım53 evlendiğim kilo 58 ilk bebeğime hamile kaldığım kilo
Şimdi yapta moral olsun![]()
Senin Bugünkü kilonu 60.8 diye yazmısım listeye Anka uyardı düzelttim bir günde sana 10 kilo verdirdimBende heep 65 70 arasiydim en son sözlendigim gün 70 kiloydum annem utanmiyonmu sen gelinlik giycen diye bi ton laf saydı o azimle düğüne kadar 55 oldum baya korudum onu ama sonra yine 70 oldum bi ara 58 e indim eb son kendimi burda buldum![]()
Bonkör kaptanim yaa gönlü gözü bolSenin Bugünkü kilonu 60.8 diye yazmısım listeye Anka uyardı düzelttim bir günde sana 10 kilo verdirdim![]()