- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Gel gel kilon fazlaysa arkidiş ol banaCesaretim yok gruba girmeye, burdan kendimi motive ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel kilon fazlaysa arkidiş ol banaCesaretim yok gruba girmeye, burdan kendimi motive ediyorum![]()
Hemen kovmuyoruz alıştıra alıştıra heeYazarsin yazarsin ben goruyorum hergun seni iki mesaj yazsan girince yeter :))
Hemen diskalifiye etmiyoruz merak etme :)))
Vallamıııı gııı bak beni takımdan soğutma ilk gündenEline sağlık canım
Kork benden![]()
Yaşa ve gör beybiVallamıııı gııı bak beni takımdan soğutma ilk günden![]()
Ele diyen çok gördük sonra tırtttttYaşa ve gör beybi![]()
Ahh canım çok üzülme tamam mı seni geçince, ben seni teselli ederimEle diyen çok gördük sonra tırttttt![]()

Kim kimi teselli eder cuma görürüz artık görünen dağın ardı yakındırAhh canım çok üzülme tamam mı seni geçince, ben seni teselli ederim
![]()
A ha ha sporun babasını yaparım ben, senin yaptığın çıtır çerezKim kimi teselli eder cuma görürüz artık görünen dağın ardı yakındırsen bdv de gezdigin kadar benim spor yapmışlıgım var
![]()

Ben büyük konuşmuyorum sporum menüm ve tartım konuşsun söze degil icraata bakılıyor bu zamandaA ha ha sporun babasını yaparım ben, senin yaptığın çıtır çerez
Her yere yetişirim çok fonksiyonlu bir kadınım![]()
Sonunda dayanamadı bana kaçırdımA ha ha sporun babasını yaparım ben, senin yaptığın çıtır çerez

Süper olur canım.20 tane yaptim bende sana eslik edeyim![]()
Merhaba aramıza hoşgeldin.İnşallah doğru yapmışımdır![]()
Kim kimi teselli eder cuma görürüz artık görünen dağın ardı yakındırsen bdv de gezdigin kadar benim spor yapmışlıgım var
![]()
A ha ha sporun babasını yaparım ben, senin yaptığın çıtır çerez
Maşallah kızlar size, ne de güzel didişiyorsunuzBen büyük konuşmuyorum sporum menüm ve tartım konuşsun söze degil icraata bakılıyor bu zamanda![]()
Cnm siteden çıkmıştım şimdi gördüm mesajı. Evet Instinct diye bir dizinin 2. Sezonuna başladım.Yabancı mi
Günaydın cnmGünaydın güzel takımım![]()
Günaydınnnnn cnmGünaydınnnnn hayırlı sabahlar rrrrrr![]()
Ayy sabah sabah ne güldüm cnm, Allahta onları güldürsünMaşallah kızlar size, ne de güzel didişiyorsunuzsonucu merak ediyorum.
Aramıza hoşgeldinİnşallah doğru yapmışımdır![]()