- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Hazırım rakibecimm iyi olan kazansin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırım rakibecimm iyi olan kazansin![]()
Kız senin rakiben kimdiçok mütevazi bir rakibe tebrik ediyorum
benim rakibem bana sabah topla havan mermisiyle saldırdı
![]()
inşallah canımHazırım rakibecimm iyi olan kazansin![]()
kaçamak yapma rakibeeemm artı olarak döner ödem atıvı detokslardan yapKizlar selam nasılsınız 2 günlük bir tatile geldik ama kacamak yok tatildeyim diye ama hava değişiminden biraz ödemim var ellerim gergin gergin
aleyküm selam kahvaltı yaptım bir mucize olup masanın toplanmasını bekliyorum mayıştım kaldım şimdiden iyi tatiller diyetteki bir hatunun tatili olmuyor malesef bu hafta sende pek kilo veremedin sakın ipin ucunu bırakma canımmmmKizlar selam nasılsınız 2 günlük bir tatile geldik ama kacamak yok tatildeyim diye ama hava değişiminden biraz ödemim var ellerim gergin gergin
sivaslı bir hatun kişiKız senin rakiben kimdi![]()
Akşama rakibeemm spor puanlatına kim bakıyor
Valla kim olduğunu tahmin ettim ama emin olmak icin geçmişe baktim yanilmamisimsivaslı bir hatun kişibdv desem ban desem kim gelir aklına hadi bul bakalım
![]()
Valla kim olduğunu tahmin ettim ama emin olmak icin geçmişe baktim yanilmamisim![]()
Kıymetimi bil bak sayemde eridin, birde beğenmiyorsun beniçok mütevazi bir rakibe tebrik ediyorum
benim rakibem bana sabah topla havan mermisiyle saldırdı
![]()
Gel gel çok acımayacak
ahhh canım senmi geldin bende tam seni ne kadar çok sevdiğimi söylüyordumKıymetimi bil bak sayemde eridin, birde beğenmiyorsun beni![]()
Evim işini bitirdim sen daha otur![]()
anladım canım
hosgeldin takima canimTamam, o listeyi ben nasıl doldurcam, buraya mı atıcam
sagol canimEline sağlık canım
Kork benden![]()
Aklimda var canim yapicam onu