• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 1.5 saat yürüdüm geldim. 😊 menümü yazıp, kendime kahve yapacağım ve dizimi izleyeceğim. Yediğim pizzalar erimiştir inşallah 😂😂😂

156553C4-5CC8-449D-A261-3395EFE1751E.webp

Afiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misin
Sporun cok güzel
Su miktarıda 2 litre olursa daha güzel olur 😊
Yarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallah😊

Annem yanimda ekmek bandirip yemege yedi
Annee napiyosun canimi cektirme dedim:KK70::KK70:
Elindeki ekmegi usulca birakti

aynen oyle yapicam canim:KK70: o adam o bayragi alicak burda:KK70:
kendi imkanimla çizelge yaptim iste daha nolsun😁
Offf yanında birileri yedi mi daha zor.

Çizelge harika olmuş bence. Yönetim bundan esinlenip kilo verme çizelgesi yapmalı bence.

Afiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misin
Sporun cok güzel
Su miktarıda 2 litre olursa daha güzel olur 😊
Köprü hareketine katılmana sevindim canım. Hepimizin zayıflama serüvenine köprü olsun inşallah, ucunda zayıf halimizi bulalım.

Hiç anlamadım canım 😂
Simdi canım kilo alırkende verirken de aldıgımız kalori miktarı önemli, günlük ihtiyacımız olan kalori kişiye göre değişiyor simdi ben 1500 almam gerekirken 2500 kalori alırsam ve hiç bir sporla desteklemezsem 7 günde 7000 kalori fazlam olur ve 1 kilo olarak bana dönüs yapar
Simdi anlatabildim mi bilmiyorum cok yorgunım :))

Çizelge harika olmuş bence. Yönetim bundan esinlenip kilo verme çizelgesi yapmalı bence.
4. Takım yapmıs gördün mü canım ilk sayfasında var ama ben nasıl yapabilirim bilmiyorum telefondan giriyorum

Menü sayfasına bakınca gördüm yorum yapayım dedim,diger yorumları gece yapacagım canım, hem puan hesaplıcam 😊
e tamam o zaman😊

Haahhahahh:D
Ben yönetimden esinlendim desem:D
Teeeee yillar yillar once ben daha uye degilken arada bakardim buraya o zamanlar diyet cizelgesi vardi herkesin cok hosuma gidiyodu
Su an yok ama

Simdi canım kilo alırkende verirken de aldıgımız kalori miktarı önemli, günlük ihtiyacımız olan kalori kişiye göre değişiyor simdi ben 1500 almam gerekirken 2500 kalori alırsam ve hiç bir sporla desteklemezsem 7 günde 7000 kalori fazlam olur ve 1 kilo olarak bana dönüs yapar
Simdi anlatabildim mi bilmiyorum cok yorgunım :))

4. Takım yapmıs gördün mü canım ilk sayfasında var ama ben nasıl yapabilirim bilmiyorum telefondan giriyorum
Aaa görmedim bı bakayım merak ettim.

Anlattığını şimdi anladım canım. Kendim için hesap yaparsam Ben bugün almam gereken 1500 kalorinin 1300 kalorisini almamışım (yediklerimden spor çıkınca öyle görünüyor) düz hesap 1000 yapalım. Her gün böyle olursa 7000 kalori yapar ve ben bir kilo vermiş olurum. Doğru anladım sanırım.

Back
X