Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımaksam cok hafif olmus
Harika menu canim
Anladım cnm çok zorGögüs ucum yoktu biberon ucunu gögsüme dayayıp emziriyodumm sonrada sütüm kesildi canım
Gecmis olsun canım kolay gelsinSelamlar, baş ağrım tuttu bugün. Spor yapamadım. Biraz ütü yaparsam harika olacak, okul kıyafetleri mecburen.![]()
Sağol canımGecmis olsun canım kolay gelsin![]()
Bencede tam dayaklık hakettiAfiyet olsun canım
Sen bu kacamaklara iyi alıstın sanki![]()
Eve yeni geldim geçmiş yapıyorum kuzum sen nasılsınGulumse24 nasılsın canım ❤
Tasınma işleri bitti mi canım yorulmussundur,Eve yeni geldim geçmiş yapıyorum kuzum sen nasılsın![]()
Taşıma işine biz karışmadık canım yerleştirmeye yardım ettim sabah kahvaltıdan sonra yine gidicem halam görümcem eltim ben yaptık mutfak bitti oturma odası bitti iki tane çocuk odası var onlar kaldı çoğu gitti azı kaldı mutfağı ben yerleştirdim diğer taraflara yardım edemedim yarın kaldığımız yerden devam ederiz malum pazar çocukların banyosu vardı eşim geldi ona yemek hazırladım oturuyorum şimdiTasınma işleri bitti mi canım yorulmussundur,
Bende iyiyim kimse yok diye yemek bölümündeyim :)))
Bayagı calısmıssın canım eline sağlık tasınma işi zor oluyorTaşıma işine biz karışmadık canım yerleştirmeye yardım ettim sabah kahvaltıdan sonra yine gidicem halam görümcem eltim ben yaptık mutfak bitti oturma odası bitti iki tane çocuk odası var onlar kaldı çoğu gitti azı kaldı mutfağı ben yerleştirdim diğer taraflara yardım edemedim yarın kaldığımız yerden devam ederiz malum pazar çocukların banyosu vardı eşim geldi ona yemek hazırladım oturuyorum şimdi
Evet canım baya zor oldu 4. Kat olunca çok yorucu oldu çocuklara halamın evi sobalıydı oğlunu da nişanladı misafiri gelecekti o yüzden büyük eve çıkmak zorunda kaldı onun için hem zor oldu evinden ayrılıp kiraya çıkmak hemde artık oda rahat etsinBayagı calısmıssın canım eline sağlık tasınma işi zor oluyor
Hayırlısı olsun güle güle otursun canımEvet canım baya zor oldu 4. Kat olunca çok yorucu oldu çocuklara halamın evi sobalıydı oğlunu da nişanladı misafiri gelecekti o yüzden büyük eve çıkmak zorunda kaldı onun için hem zor oldu evinden ayrılıp kiraya çıkmak hemde artık oda rahat etsin
bi dur aciklamama izin verAfiyet olsun canım
Sen bu kacamaklara iyi alıstın sanki![]()
Tamam canim:)Menü yorumlarına da başlamam lazım.
Menümü yazayım unutmadan birde![]()
AbowwwBencede tam dayaklık haketti![]()

Gel kiz bu tarafaTasınma işleri bitti mi canım yorulmussundur,
Bende iyiyim kimse yok diye yemek bölümündeyim :)))
Yok cekmez canım kendi yaptıgımı bile yemedim düşün artıkGel kiz bu tarafa
Gezme oralarda canin ceker sonra![]()