- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Sagol elticim sabaha göre daha iyiyim sabah bogazım sızlıyordu tek taraf Burnum akıyordu boğaz sızlamam gitti şükürGeçmiş olsun canım,bu aralar çok yoruldun vücudun hemen hastalık kapmistir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol elticim sabaha göre daha iyiyim sabah bogazım sızlıyordu tek taraf Burnum akıyordu boğaz sızlamam gitti şükürGeçmiş olsun canım,bu aralar çok yoruldun vücudun hemen hastalık kapmistir.
Sabit olman iyi canım tebrikler.Cuma 64.9
Bugün 64.9
Ta kendisi tarif ettigin gibi tebrik ederim -600Sabit olman iyi canım tebrikler.
Köprü nasıl oluyor canım. Ters olarsk eller ayaklar yerde, popoyu yere ve yukarı kaldırıyosun o mu?
Teşekkür ederim canımTa kendisi tarif ettigin gibi tebrik ederim -600![]()
Geçmiş olsun canım.Sagol elticim sabaha göre daha iyiyim sabah bogazım sızlıyordu tek taraf Burnum akıyordu boğaz sızlamam gitti şükür![]()
Cuma 91.8 dim cumartesi 91.3 pazartesi güncel 90.4 giden kilo ve ödem 1.400 91.3. Baz alırsak eksi 900 gr@Negohatun
Benim regl ödemim yeni gidiyor galiba regl sonrası artı gelmiştim cuma 90 görmek istiyorum dedim sanırım 89 bana kucak açmış bekliyor![]()
Canım burnuna tuzlu su çek, tuzlu suyla gargara yap sık sık, çabuk geçer. Varsa bir çimdik karbonat da kat içineSagol elticim sabaha göre daha iyiyim sabah bogazım sızlıyordu tek taraf Burnum akıyordu boğaz sızlamam gitti şükür![]()
Tmm canım deniycem sagol rakibemCanım burnuna tuzlu su çek, tuzlu suyla gargara yap sık sık, çabuk geçer. Varsa bir çimdik karbonat da kat içine
Hadi hakkında hayırlısı hayırlı haberlerle gel inş canım nasipse olur inş AllahKızlar günaydınn ❤
İş görüşmesine gidiyorumkilo bildirimini yapayım hemen;
Cuma: 58.0 kg
Bugün: 58.3 kg
Fark: +0.3 kg
Yalancı kilo olduğunu düşünüyorum, birde kabızlığın etkisi. Cumartesi 57.8 kg gördüm çünkü.
Hayırlısı olsun canım
Kızlar günaydınn ❤
Yalancı kilo olduğunu düşünüyorum, birde kabızlığın etkisi. Cumartesi 57.8 kg gördüm çünkü.
Günaydın canım ❤ cook gecmis olsunGünaydınnnn hayırlı sabahlar![]()
![]()
![]()
ben grip oldum
![]()
Süper eksi cumaya 8 li rakamlar geliyorCuma 91.8 dim cumartesi 91.3 pazartesi güncel 90.4 giden kilo ve ödem 1.400 91.3. Baz alırsak eksi 900 gr@Negohatun
Günaydın canım❤ tamam canım cumaya tartılırsınGünaydın. Kaptanım oğlumun okula gitmem gerekti tartılmadım, zaten yarın regl günü tartı şimdi içimi karartır
Günaydın canım ❤günaydın kızlar
kilom 76.1![]()
Sabit olmanda güzel canımCuma 64.9
Bugün 64.9
Günaydın sebnemcim Süpersin 62 ler geliyor cumayaGüüünaydın
Cuma 63,7
Pazartesi 63,1
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınn ❤
Tebrik ederim canım güzel eksiKilo bildirimi
Cuma:87.4
Pazartesi:86.6
Fark:-800 gram
Evet canım inşallahGünaydın sebnemcim Süpersin 62 ler geliyor cumaya![]()
vayy çok güzel bir rakam, bir ben tembelim galibaGüüünaydın
Cuma 63,7
Pazartesi 63,1
İnşallah akşama da iyice toparlanırsın canım eltim.Sagol elticim sabaha göre daha iyiyim sabah bogazım sızlıyordu tek taraf Burnum akıyordu boğaz sızlamam gitti şükür![]()
owwww harikasin canim 8lere cok az kaldiCuma 91.8 dim cumartesi 91.3 pazartesi güncel 90.4 giden kilo ve ödem 1.400 91.3. Baz alırsak eksi 900 gr@Negohatun
sorun olmaz canim sadece daha fazla geciktirme ama:)aynen kızlar 18:30 / 19:00 arası yiycem gidince mecbur
abla supersinGüüünaydın
Cuma 63,7
Pazartesi 63,1
bence de yalanci kilodur rakibem sıkma canini:))Kızlar günaydınn ❤
Gayet guzel canim 7lere dogru adim adım :)Kilo bildirimi
Cuma:87.4
Pazartesi:86.6
Fark:-800 gram