• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tekrar günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
sınavlara dalmışsınız
Allah yardımcınız olsun

GÜnaydın reffım sınavlarının gÜzel geÇmesıne sevındım canım.

refem bende yok die biliodum geçen kadın sınavdan önce bütün kuralları okudu,
sınıfatki gözetmen eğer gerek görürse o oturumda yer alan öğrencileride harcayabiliyomuş,
gıcık birine gelin aman ne gerek var...

kızlar ya aebenim bugünde gelmedi ben merak etmeye başladım. inşallah bişey yoktur.

günaydınnnnhihoyyyt bugün erken kalktım bi arkadaşıma yardıma gidicem çalıştığı yere,perdeci arkadaşım yardıma ihtiyacı varmış modeko fuarında stand açmışlar yani bugünlük işgadını oldum bensositososito,akşama anca girerim bir daha sanırım dünkü yediklerimi yazayım
PARA DA VERECEKLER Mİ BARİ KIZ BAŞTAN KONUŞUP NAZA ÇEKSEYDİN KENDİNİ:roflol::roflol::roflol:
sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
az çökelek
1 zeytin
2 çatal peynir
minnacık tereyağ
şekersiz çay

öğlen
bir kase kırmızı meyveli kflakes
yarım yağlı süt

akşam
2 kaşık patlıcan musakka
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt..
dünkü menüm buydu
MENÜLERİN ÇOK GÜZELkaydirigubbakcemile3
bugün sabah çoktahıllı gevrek ve sütle başladım öğlen için kendime çoktahıllı ekmekten peynirli tost yaptım akam gelince yazarım artık liste halinde benim hazırlanmam lazım öpüyorum hepinizi hoşçakalın...a.s.

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım.
GÜNAYDIN CANIMa.s.
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
yarım domates
beyaz peynir.

dün spor salonuna gittim. 30 dakika koşu bandında yürüdüm. 15 dakika bisiklete bindim. 15 dakika steper yaptım. 15 dakikada ayak ve kol kaslarını çalıştıran bir alet vardı ona bindim. daha sonra 100 adet twıster yaptım. göğüs ve kol kaslarını çalıştıran aletleri kullandım. daha sonrada 30 dakika yolu uzatarak eve yürüdüm. bugünde plates var.
SÜPERSİN VALLAHİ...:lepi:
günaydın dünya güzelleri...
GÜNAYDIN HAYALİM HOŞGELDİN...a.s.
günaydın kızlarrr
GÜNAYDIN ELSE CİMa.s.
günaydın fıstıklar
GÜNAYDIN MAYTABIMa.s.
kızlar ya aebenim bugünde gelmedi ben merak etmeye başladım. inşallah bişey yoktur.
AYNEN BENDE MERAK ETTİM GÜZELİM DURUN BAKALIM BEKLEYELİM AZ DAHA OLMAZSA KÜTOM ARASIN...kaydirigubbakcemile5

Nazlıcım sana bir soruu????????????? BEşi Bir yerde çay seni hiç zayıflattı mı?? iştahını kesti mi?? ne gibi yararlar sağladı?? aç mı tok mu içiliyorr? Günde kaç defa????????????? Birkaç soruuuu
Meraklı Refffffffffffffffffffffff :);)

:1closedeyes:Pınarrrrrr ımmmm beni unuttun aşk olsun ama sanada günaydın:1closedeyes:senağlamasenağlamamirmirmirmir

Nazlıcım sana bir soruu????????????? BEşi Bir yerde çay seni hiç zayıflattı mı?? iştahını kesti mi?? ne gibi yararlar sağladı?? aç mı tok mu içiliyorr? Günde kaç defa????????????? Birkaç soruuuu
Meraklı Refffffffffffffffffffffff :);)

beşi bir yerde çayını aç karınla yemeklerden yarım saat önce içiyorum. zayıflamamda onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. iştahımı kestiği bir gerşek ben önceki gibi yemiyorum artık. ve ayıptır söylemesi bağırsaklarım düzenli olarak çalışmaya başladı.

Back
X