• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yapılabilir gibi duruyor, baharat tuz vs. kullanabiliyor muyuz, kaç gün yapılıyor. Gerçi ben 21 gün şekersize başladım bugün, patates yasak.
Baharat olarak karabiber ve pul biber.. aynen yapılabilir .. şu çikolata olmasa 21 güne bende başlamak istiyorum

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın sebnemcim 😘

Günaydın canım ❤
Evet diğer sayfaya yazmaya devam ediyoruz canım

Günaydın canım ❤

Evet canım dün aksam bir arkadasımızdan haber göndermis :KK43:

Günaydın canım ❤

Afiyet olsun neler yedin aksam menünde görürüz artık :)))
Öyle çook cıslı değil de, çok oldu:işsiz:
Tünaydın😊
İş güç bitti şükür annemler gelmiş servistelermiş onları bekliyorum durakta
Gözün aydın canım.
Kızlar dün yedigim tursu nasil bi ôdem yapti:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Ben şok
Tartiya aynen soyle baktim:KK57::KK57::KK57::KK57:
Dün söyliyecektim sana unuttum. Menünde 1 kase turşu yazıyordu, çok geldi bana😊

Canım üst mesajda arkadaş yazmış.
Zaten bu detoks onun haricinde ben kızartma olmadığı sürece makul miktarda arada yenilmesi taraftarıyım 😊
Ben de normalde arada yiyorum, yemeklerin içinde ya da bol sebzeli salatasını. Detoks olmasına şaşırdım.

Baharat olarak karabiber ve pul biber.. aynen yapılabilir .. şu çikolata olmasa 21 güne bende başlamak istiyorum
çikolatayla hiç aram yok neyseki canım, beni zorlayan beyaz unlu hiçbir şey yiyemiycek olmak. çikolatanın yerine koyabileceğin seni tatmin eden bişey yok mu.

geçen gün benim yediğim tuzlu çekirdek bile hemen su tutmuş, turşu eminim bayağı yapmıştır. Çarşamba akşam bile yememek lazım öyleyse :)
Evet ya tamam biraz odem olur biliyorum ama bu kadar olcagini tahmin etmemistim😂cumaya kadar nolcak bakalim

Back
X