• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

IMG-20191023-WA0000.webp

23 ekimin ilk menusu benden gelsin bakalim
Sabah 11
2 dilim ekmek
Yarim sahanda yumurta
3 kk peynir
Domates
Salatalik
1 köz biber
Ara16
1 turk kahvesi
2 kare bitter

ara 17
1 tk cokokrem(cocuklara ekmege cikolata surdum kasikta kalani yemis bulundum😬)

aksam 17.30
2 dilim sucuk
Yarim biber ve 2 dilim kasar ile yaptigim 2 sahanda yumurta

su 2 lt
Afiyet olsun canım, bitter var çokokrem var 😅
Kızlar iyi geceler ❤

23 ekim menüsü

Sabah 10:00 1 tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1/2 kk kaşar, 1 şekersiz çay, domates salatalık

15:30 1 kase mercimek çorbası, 150 gr kadar yeşil fasulye kavurması, salata

16:30 2 mandalina

20:15 1 avuç karışık çerez, 3 bebe bisküvisi ( bu hafta kaçamak konusunda kendime engel olamıyorum maalesef)

2 lt su
10011 adım (6.6 km tempolu yürüyüş)
İnşaallah o adımlar eritmiştir kaçamağı
23 Ekim menü

11.00 az peynirli omlet 2 dilim kaşar peyniri 5 zeytin salatalik yeşillik şekersiz çay

12 sade türk kahvesi maden suyu

15.00 3 kaşık yulaf dan yulaf lapasi

19.00 az çorba 2 kaşık kuru fasulye salata
20 00 muzlu süt (yarim muz 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı kahve katip blendirdan gecirdim)
Su 2 lt Spor yarım saat tabata @Ytmz
Afiyet olsun canım, güzel menü spor

Kız 21 gün ne sanki her gün lahmacun mu yiyoz 🤣
Hergun olmasa da 21 gün yemedigim olmuyordu benim 😂😂 okulda yemek çıkmayınca dışardan yiyoruz, güzel oluyordu. Bu hafta iki kez fırsat oldu ama şekersiz 21e başladım diye yiyemedim, sen benim neler cektigimi nereden bileceksin 😂😂

Ya bu ara kahvaltı yapamıyorum neden bilmiyorum midem bulanıyor.. o yüzden meyve yedim.. öğlen de tam saati bilmiyorum ki 3.30-4 gibi..
bu kahvaltı işi bendede sorun o kadarda erken kalkıyorum cocukları hazırla kendimi derken işe geç kalmayım diye es geçiyorum
Kahvaltı bende de sorundu. Çocuğu hazırla okula gönder hemen giyin çık yapıyordum,bu sene derslerin hep sabah başlıyor, ama sağolsun burdaki arkadaşlar sayesinde bu hafta hep kahvaltı yaptım. Bı yolunu bulmak zorundayız kızlar. O kadar aç kalınca öğle yemeğinde de abartiyordum.

Cnm afiyet olsun, menü güzel ama spor yok. Sanırım sağlık sorunları nedeni ile bu ara yapamıyorsun.

Sporda menüde çok güzel ama keşke çekirdeksiz olsaymış. Gerçi 1 avuç çok kalorili değildir. Afiyet olsun cnm.

Cnm menü her zamanki gibi dolu dolu, afiyet olsun. Bu arada annenle baban gelmiş, gözün aydın ❤

Menüde sporda çok güzel ama keşke sabahları sandwich tarzı birşeyler hazırlayıp yiyebilsen cnm. Çalışan insanlar için sabah kahvaltısı hem zor hemde elzem. Kilo vermede de oldukça önemliymiş.

Cnm menü oldukça güzel ama su eksik. Sanırım yoğunluktanda spor yapamıyorsun. Afiyet olsun.

Menü ve sporun çok güzel cnm. Pastayı 2 çatalda bırakabilmekte bence büyük başarı 😊

Cnm sporunda menünde gayet güzel, afiyet olsun.

Cnm menü gayet güzel ama seninde su bilgisi eksik ☺

Cnm menün ve sporun oldukça güzel, çekirdek ve çerezde çok geç saate kalmadığı için pek sıkıntı yaratmaz ama çekirdek olmasaydı daha iyi olurdu sanırım.

Cnm menüde sporda çok güzel, oldukça istikrarlı gidiyorsun maaşallah 🧿 gofret ince olduğundan ve bende poğaça ve bülbül yuvası yediğimden gofreti zararsız ilan ediyorum 😂
Ben şu çekirdeği çöpe dokeyim en iyisi yaaa 😂😂

Back
X