• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bozma moralini canim, hepimizin vücudu farklı çalışıyor. Ben bu hafta gerçekten çok az yedim çok hareket ettim ama o kadar az eksi gördüm ki bu sabah. Başkası olsa cidden 1 kilo üstü verirdi bence. Yazdığım menülerde miktarlar belki o kadar az görünmüyordur ama çok dikkatliydim hakkaten. Bakalım yarın ne getirecek. Az da olsa vermeye devam edeceğiz.
Eksi gelirsem şükredicem bende

Geçti canım akşam yemekten sonra spora abandım.

Çocukların rızkına göz dikip onlara az sürdün dimi 😂😂
Ay askolsun:D burdan öylemi gozukuyorum :KK53: :KK53: :KK53: Ben oyle bi insan miyim😂😂
Turk filmlwrindeki replik aklima geldi cocuklarin rizkini kariyla kizla yedi 😂😂😂😂
Cocuklar yuzunden buyuk imtihan veriyorum su an karsimda cips yiyolar😬 hayir normalde onlra da sagliksz diye almiyoruz ama cocuk iste ille biseyler aliniyor

Kaptanım ben izne mi ayrılsam, istediğim gibi eksi getiremiyorum hiç :KK43: yarın umarım eksi gelir, regl var. Her hafta bir şey çıkıyor :KK43:
Olsun canım her hafta birsey cıksada pes etmek yok eminim cok güzel kilolar vereceksin ayrıca baslayalı 6 kilo verdin hiçde az değil
Bu sefer bireysel 1.lik icin de ugrasalim o zaman😂
Olsun 100 grda 100 grdir😂😂
Hadi bakalim birinci kim olacsk 😂
Girmezsen dikkat etmeyeceksin ama. Daha da ileri gitmeden önüne gecmelisin.
Haklısın canım dikkat etmezsem 6 lı rakamları göreceğim asla görmek istemiyorum

B BEYDA33 linke tıklayınca buraya geleceksin ❤
merhaba;
ya ben gelsemmi diye bir heveslendim ama sonradan detayları okuyunca gözüm korktu. yani ben bir kere spor cok yapmam :) hiç sevmem çalısınca cocukta var evde vaktımde yok zaten. bu hafta hurma - yogurt kurune basladım onumuzdekı hafta normal dıyete kendımce donus yapacagım ama siz biraz katısınız :) ben hemen diskalifiye olurum :)

merhaba;
ya ben gelsemmi diye bir heveslendim ama sonradan detayları okuyunca gözüm korktu. yani ben bir kere spor cok yapmam :) hiç sevmem çalısınca cocukta var evde vaktımde yok zaten. bu hafta hurma - yogurt kurune basladım onumuzdekı hafta normal dıyete kendımce donus yapacagım ama siz biraz katısınız :) ben hemen diskalifiye olurum :)
Merhaba canım
Calısıyormussun zaten spor yapman zor olur ama mesela adım sayısı yürüyüs bile spordan sayılıyor
Ayrıca cok katı değiliz Kolay kolay kimseyi diskalifiye etmedim 😊

merhaba;
Daha ben olmadiysam korkma sende olmazsin😂😂

Ay askolsun:KK70: burdan öylemi gozukuyorum :KK53: :KK53: :KK53: Ben oyle bi insan miyim😂😂
Turk filmlwrindeki replik aklima geldi cocuklarin rizkini kariyla kizla yedi 😂😂😂😂
Cocuklar yuzunden buyuk imtihan veriyorum su an karsimda cips yiyolar😬 hayir normalde onlra da sagliksz diye almiyoruz ama cocuk iste ille biseyler aliniyor
Takılıyorum tatlım sana. Çocuklu ev gerçekten zor, ister istemez onlara bişey alıyor ya da yapıyorsun. Paketli ürün almamaya çalışırım o zaman da anne kek yap anne pasta yap diye dolanıyor etrafta yavru. Ben yemiyorum diye onun günahı ne dimi ama.

Merhaba canım
Calısıyormussun zaten spor yapman zor olur ama mesela adım sayısı yürüyüs bile spordan sayılıyor
Ayrıca cok katı değiliz Kolay kolay kimseyi diskalifiye etmedim 😊
bu hafta mesela hıc yapmadıgım fabrıkanın etrafını gunde 2 şer kez olmak uzere 4 kez turluyorum. kendımce yapıyorum yıne ekstra bişeyler ama spor adı altında değil vaktım olsada yapmam sevmem :) tamam o zaman bende olayım üye hazır yarında cuma iken :) nasıl katılacagım

Takılıyorum tatlım sana. Çocuklu ev gerçekten zor, ister istemez onlara bişey alıyor ya da yapıyorsun. Paketli ürün almamaya çalışırım o zaman da anne kek yap anne pasta yap diye dolanıyor etrafta yavru. Ben yemiyorum diye onun günahı ne dimi ama.
Biliyorum canim:KK60:
Heh iste tam olarak bizde de oyle hani hazir urun almasakta bi bakiyosun abla pasta yap abla canimiz tatli cekiyo diyolar😁en kotusu de yapip yememek
Bide annemden cok ben pasta kurabiye vs yapiyorum evde cok severim yapmayi da onlarda direkt benden istiyolar

bu hafta mesela hıc yapmadıgım fabrıkanın etrafını gunde 2 şer kez olmak uzere 4 kez turluyorum. kendımce yapıyorum yıne ekstra bişeyler ama spor adı altında değil vaktım olsada yapmam sevmem :) tamam o zaman bende olayım üye hazır yarında cuma iken :) nasıl katılacagım
E ne guzel iste yuruyomussun daha nolsun:)
İlk sayfada form var canim onu doldurman gerekiyor seni daha iyi tanimamiz icin

Yürüyüs yapıyormussun ne güzel işte 😍
İlk sayfada formumuz var onu doldurabilir misin

ADINIZ: BEYDA
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

MESLEGINIZ: MUHASEBECİ
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: YEMEYİ SEVMEM, ÇOKTA DİKKAT ETMEMEM
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
SAĞLIK ,DAHA FİT OLMAK, DAHA GÜZEL GÖZÜKMEK

ADINIZ: BEYDA
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

MESLEGINIZ: MUHASEBECİ
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: YEMEYİ SEVMEM, ÇOKTA DİKKAT ETMEMEM
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
SAĞLIK ,DAHA FİT OLMAK, DAHA GÜZEL GÖZÜKMEK
Hosgeldinnnn tekrardan canım ben elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorım,bende 74 lerden 51 e kadar düştüm.simdilerde 58-59 kiloyum yeniden listeye gireceğim yarın :))
Insallah birlikte hedefine ulasacagız 😊

Hosgeldinnnn tekrardan canım ben elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorım,bende 74 lerden 51 e kadar düştüm.simdilerde 58-59 kiloyum yeniden listeye gireceğim yarın :))
Insallah birlikte hedefine ulasacagız 😊
ayy ne kadar güzel vermişsin . benım için 50 ler hayal 60 ları görsem bile şükür diycem. ne yapmam gerekıyor peki nasıl ilerliyoruz ?

ayy ne kadar güzel vermişsin . benım için 50 ler hayal 60 ları görsem bile şükür diycem. ne yapmam gerekıyor peki nasıl ilerliyoruz ?
Bende verirken hiç 50 li göreceğimi düşünmemiştim cünlü en son lise 2 de görmüştüm 58 rakamını

Simdi hergün menü paylasımı yapıyorsun canım, cuma ve Pazartesi günleri tartı bildirimi yapıyoruz, iki hafta deneme süresi sonunda katılımına baglı olarak cuma listesine giriyorsun

Olsun canım her hafta birsey cıksada pes etmek yok eminim cok güzel kilolar vereceksin ayrıca baslayalı 6 kilo verdin hiçde az değil

Hadi bakalim birinci kim olacsk 😂

Haklısın canım dikkat etmezsem 6 lı rakamları göreceğim asla görmek istemiyorum
Yavaş yavaş gitmese birde 😂
merhaba;
Hoş geldin aramıza 😊 hiç katı değil, pamuk gibi kaptanımız var 😍

Back
X