Canım ben evli ve çocukluyum 

Cok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama![]()
Cok alindimGenel olarak dedimdi gııı seni nasıl unutmuşum Acepneyse cuma stresi demekki rakibemle daha çok rakip olacaz gidemez bir yere gidenlerin sonu malum +25 le geri geliyorlar benim gibi
![]()
Abla askolsun sende miCanım ben evli ve çocukluyum![]()
O ağır abi KK ya girmeye üşeniyordurCok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama![]()
Bu mesajı okudum ama takmamısım demek kiHerkes cocukluderken
Bekar var burda
@Zipzip- bak adam yerine konmuyoruz![]()
İyi aksamlar ❤İyi akşamlar![]()
Cevabimi aldim sustum benO ağır abi KK ya girmeye üşeniyordur![]()
Hayatım çok meşgulüm. Erkenden okula gidip, kapının önünde bir saat çocukları bekliyorum ki , kilo verdiğimi görmeyen kalmasınCok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama![]()
Bak seninde ahlakini bozdu
Körle yatan şaşı kalkar
Duyduk duymadik demeyinHayatım çok meşgulüm. Erkenden okula gidip, kapının önünde bir saat çocukları bekliyorum ki , kilo verdiğimi görmeyen kalmasın![]()
Hayatım çok meşgulüm. Erkenden okula gidip, kapının önünde bir saat çocukları bekliyorum ki , kilo verdiğimi görmeyen kalmasın![]()
Menepozlu kadınlar gibi ne atarlanıyon ağa hayırdırBak seninde ahlakini bozdu
Benim ablam nahifti boyle degildi![]()

Delikanlı zamanlarim mazur görMenepozlu kadınlar gibi ne atarlanıyon ağa hayırdır![]()
Ben herşeye üşeniyorum bu hayattaO ağır abi KK ya girmeye üşeniyordur![]()
Valla öyle, üstüne uzun bol bişeyler giyip bi köşede durursunDuyduk duymadik demeyininsan kilo verince boyle ozguvenli oluyo iste alincada bi delik bulsamda saklansam modu
![]()
Benim bide kiyafetlerim hep 38 beden kilo aldim mi giysisiz kaliyorumValla öyle, üstüne uzun bol bişeyler giyip bi köşede durursun![]()
Geçen hafta reglden dolayı artı gelen sen değil miydinKutlamalara bugünden başlayayım madem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

İsterseniz haftaya tekrar sizi rakip yapayimGeçen hafta reglden dolayı artı gelen sen değil miydin![]()
Tmm. SustumGeçen hafta reglden dolayı artı gelen sen değil miydin![]()