• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annem tam söylemiyor saati ve gününü o yüzden bilmiyorum canım
9 u gece mi
10 gece mi diyorum gece 12 gibi dogdun diyor saati de tam bilmiyo
Hadi ya neyse canim cok tatli bi burctur senin kesin😍
Annem sagolsun hepimizin saatini biliyor😊

Sağol canım o zamanlar kayıt olmadıgı için birde evde ablam 1 yasında olunca annemde haklı ne yapsın birsey diyemiyorum 😊
Evet canim mesela benim babama sorsan hangi yil dogdugumuzu bile bilmez😂😂😂annem olmasa belki burcumuzu bile bilmicektik😂

Canım senin kardeşler arası yaş farkın var epey, o kadar aradan sonra annen nasıl cesaret etmiş 😍 ablan evli miydi, yanlış hatırlamıyorsam
Yanlis yazmisim terazi olcak kfa kalmadi bu gece😂😂😂
Evet canim baya aradan sonra oldular
Ben cok dua ediyodum kardesim olsun diye annem de kiziyodu bana😂sonra kazara hamile kaldi ikinci kardesimi kendi istedi ama
Ablam evli canim:)

Yanlis yazmisim terazi olcak kfa kalmadi bu gece😂😂😂
Evet canim baya aradan sonra oldular
Ben cok dua ediyodum kardesim olsun diye annem de kiziyodu bana😂sonra kazara hamile kaldi ikinci kardesimi kendi istedi ama
Ablam evli canim:)
Sen yanlış yazdın ama ben doğru anladım merak etme 😂 ne güzel olmuş çok seviyorsun kardeşlerini belli 😍

Sen yanlış yazdın ama ben doğru anladım merak etme 😂 ne güzel olmuş çok seviyorsun kardeşlerini belli 😍
Ay sagol canim dedim simdi bu manyak ne diyo dicek:D:D

eevet canim cok seviyorum😍bazen dusunuyorum onlar olmasa ev simdi bombos olacakti

Back
X