- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Sabah beri bana yükseliyor ola bilirYükselenleriniz aynıdır belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah beri bana yükseliyor ola bilirYükselenleriniz aynıdır belki![]()
BencedeeeeeBu gece ne yazdim ya cenem düşmüş resmen![]()
![]()

Hoş geldin canımaynen aslında öyle olması lazım :) hurma-yogurt kürü tabıkı sureklı yapılacak bısey degıl detoks ve arınma amaclı yaptım ben cokta memnun kaldım. hem vucudumun arındgnı hıssedıyorum rahatladım hafıfledım hemde kılolarım gıttı. yarın son son gunum sanırım hafta sonu devam edemıycem . sonrasındada ıste dıkkat ederek ilerliycem. mesela senın ornek lısten nedır gun ıcerısınde ?
Yok yaaaSabah beri bana yükseliyor ola bilir![]()
Kizlar yaz diyo tamam miBencedeeeee![]()
Aman gillerle konuşamadım sana laf yetiştirmektenBu gece ne yazdim ya cenem düşmüş resmen![]()
![]()
Aaa hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canımKızlar ben yarın yeni bir iş görüşmesine gideceğim.bu akşam aradılar, başvurduğum bir pozisyon değil ve ilan henüz yayınlanmamış. Bakalım bahtıma ne çıkacak
![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun canimKızlar ben yarın yeni bir iş görüşmesine gideceğim.bu akşam aradılar, başvurduğum bir pozisyon değil ve ilan henüz yayınlanmamış. Bakalım bahtıma ne çıkacak
![]()
Ayni şeyleri yazmışızAaa hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım![]()
Yok yaaanahif bir bayanim ben pek bi tatliyimdir
Kizlar yaz diyo tamam mi![]()
anan gil her zaman var ben oyle miyimAman gillerle konuşamadım sana laf yetiştirmekten![]()
Seni sectim pikaçuZipzip- kaptanım bu arkadaş bugün sol tarafındanmı kalkmış Acep neden ben diye sormak istiyorum nedennnn
benim üzerimden prim yapma delikanlı
![]()
Benim 2 ayım bitti ben izne ayrılmak istiyorum hatta mezun olim bennnnanan gil her zaman var ben oyle miyim
Seni sectim pikaçu
Kac gundur yoksun bulmusken birakmiyim dedim![]()
yeni kural cikmis 6 ay dolmadan izne ayrilinmiyorBenim 2 ayım bitti ben izne ayrılmak istiyorum hatta mezun olim bennnn![]()
Teşekkür ederim cnm, olur diye gitmiyorum açıkçası. İş görüşmesi yapmış olmak için birazda. Beyoğlundaymış firma, evime uzak. Gel git zor olabilir ama ben yinede görüşeceğim.
Aman canım sakın alma, 38 iyidir.Benim bide kiyafetlerim hep 38 beden kilo aldim mi giysisiz kaliyorum![]()
Allah korusunA haha geçen sene ki halim![]()
ama dikkat et nazara gelme, beni gözleriyle yediler diye diye geri kilo aldırdılar.
Su an 38 ler biraz sıkıyor abla zor giriyorumAman canım sakın alma, 38 iyidir.
Kaza bela sütun basina olsun ne guzel 5 kilo sutten ev loru olcak isteGettiiii gettiiii 5 kilo sütümün mayasını bozdum. Ben tontişken hiç böyle şeyler yapmaz idiiiim
Lorcu geldiii haaanııım![]()
Tabi ki bosbol geleceklerSu an 38 ler biraz sıkıyor abla zor giriyorum
Ama cok yakinda uzerimden dusecekler hepsiii![]()
![]()
Evet diyette lor önemliKaza bela sütun basina olsun ne guzel 5 kilo sutten ev loru olcak iste![]()