• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çooook amin, inşallah cnm ama ben kendi adıma bu hafta umutlu değilim. Sabit gelmeye razıyım yarın, yeter ki artı gelmesin 😭
Olsun canim İnsallah en azindan sabit gelirsin de haftaya daha guzel bi eksiyle gelirsin😊

Takımın yarısı yok daha canım onlarda gelse süper olacak 😍
Ben bugün erken uyumuştum kızlar. Sonra tuvalate kalktım geri uyudum, sonra da yine karabasan oldu uyandım 9.30 gibi. Bı daha da uyuyamadım, çok fenayım. Şimdi de sizin muhabbetleri okuyorum.

Ben bugün erken uyumuştum kızlar. Sonra tuvalate kalktım geri uyudum, sonra da yine karabasan oldu uyandım 9.30 gibi. Bı daha da uyuyamadım, çok fenayım. Şimdi de sizin muhabbetleri okuyorum.
Neden oyle olduki canim

Neden oyle olduki canim
Başımın belası canım ya liseden beri olur bana. Birçok yöntem denedim basedemiyorum. Doktora gideyim diyorum ama bakıyorlar mi ki böyle bişeye bilmiyorum. Son dönemin moda şarkısı, uykular haram oldu çalıyor beynimde şu an.

Başımın belası canım ya liseden beri olur bana. Birçok yöntem denedim basedemiyorum. Doktora gideyim diyorum ama bakıyorlar mi ki böyle bişeye bilmiyorum. Son dönemin moda şarkısı, uykular haram oldu çalıyor beynimde şu an.
Psikologa falan gorundun mu hic
Liseden beri oluyosa uzerine dusmen gerek bence canim

Back
X