- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
İnsallah ablamTabi ki bosbol gelecekler![]()
KesinlikleEvet diyette lor önemli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah ablamTabi ki bosbol gelecekler![]()
KesinlikleEvet diyette lor önemli![]()
O zaman seni listeye almayalım bi 6 ay daha sana yükselememyeni kural cikmis 6 ay dolmadan izne ayrilinmiyor
Ohal olmus kkde haberin yok mu![]()
1.5 kilomu verdigim gun listedeyimO zaman seni listeye almayalım bi 6 ay daha sana yükselemem![]()
Gubbannn olim 68olim ele gell1.5 kilomu verdigim gun listedeyim![]()

Yok yok ben geleyim listeye tek tek her kilo verdigin gune şahit olcamGubbannn olim 68olim ele gell![]()
Gıcık yaaaYok yok ben geleyim listeye tek tek her kilo verdigin gune şahit olcam
İcim rahat etmez yoksa![]()
Çooook amin, inşallah cnm ama ben kendi adıma bu hafta umutlu değilim. Sabit gelmeye razıyım yarın, yeter ki artı gelmesinYarin cuma hepimize boooooolllllll eksi diliyorum
6.Takımın Çıtırları![]()
Amin amin amin...Yarin cuma hepimize boooooolllllll eksi diliyorum
6.Takımın Çıtırları![]()
Naber yakışıklıAmin amin amin...
Olsun canim İnsallah en azindan sabit gelirsin de haftaya daha guzel bi eksiyle gelirsinÇooook amin, inşallah cnm ama ben kendi adıma bu hafta umutlu değilim. Sabit gelmeye razıyım yarın, yeter ki artı gelmesin![]()
Bana delikanli disinda yakisikli demedin hicNaber yakışıklı![]()
Ben bugün erken uyumuştum kızlar. Sonra tuvalate kalktım geri uyudum, sonra da yine karabasan oldu uyandım 9.30 gibi. Bı daha da uyuyamadım, çok fenayım. Şimdi de sizin muhabbetleri okuyorum.Takımın yarısı yok daha canım onlarda gelse süper olacak![]()
Hadi hayırlısı olsun canım. Yaz. Mutlaka bize.Kızlar ben yarın yeni bir iş görüşmesine gideceğim.bu akşam aradılar, başvurduğum bir pozisyon değil ve ilan henüz yayınlanmamış. Bakalım bahtıma ne çıkacak
![]()
Neden oyle olduki canimBen bugün erken uyumuştum kızlar. Sonra tuvalate kalktım geri uyudum, sonra da yine karabasan oldu uyandım 9.30 gibi. Bı daha da uyuyamadım, çok fenayım. Şimdi de sizin muhabbetleri okuyorum.
Başımın belası canım ya liseden beri olur bana. Birçok yöntem denedim basedemiyorum. Doktora gideyim diyorum ama bakıyorlar mi ki böyle bişeye bilmiyorum. Son dönemin moda şarkısı, uykular haram oldu çalıyor beynimde şu an.Neden oyle olduki canim
Psikologa falan gorundun mu hicBaşımın belası canım ya liseden beri olur bana. Birçok yöntem denedim basedemiyorum. Doktora gideyim diyorum ama bakıyorlar mi ki böyle bişeye bilmiyorum. Son dönemin moda şarkısı, uykular haram oldu çalıyor beynimde şu an.
Tipim delsinnnnBana delikanli disinda yakisikli demedin hic![]()
![]()