Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım regle göre cook güzel
Kesinlikle canım. Ben 21 gün sekersize başladım, bugün 4.gunum. bugünden itibaren de spor salonuna başlıyorum haftada iki gün gideceğim. İnanmazsınız ama karın kaslarim oluşmaya başladı, çok heyecanlandım spor salonuna başlayınca da çok hızlı gelişim gösterir inşallah.Tebrik ederim canım regle göre cook güzel![]()
Tebrik ediyorum cnm, harika bir eksi gelmiş sendende
Cnm spor salonunun çok faydasını görürsün eminim. Hem daha profesyonelce hemde daha disiplinli çalışma şansın olacakKesinlikle canım. Ben 21 gün sekersize başladım, bugün 4.gunum. bugünden itibaren de spor salonuna başlıyorum haftada iki gün gideceğim. İnanmazsınız ama karın kaslarim oluşmaya başladı, çok heyecanlandım spor salonuna başlayınca da çok hızlı gelişim gösterir inşallah.
Tebrik ediyorum canım, regl başa bela ilk günlerde. Ben bakalım kaç göreceğim.
Tebrik ederim canımKilom geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.00 800 gr benimde reglimin 3.günü bugün belki daha fazla giderdi @Ytmz
Tebrik ederim canım
Tam senin için kilo bildirimi yaptı mı demiştim, muhteşem bir eksi ile geldin cnm, maşallah sanadaGeçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim![]()
Ayy olsun süper gitmişGeçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim![]()
Selam canım ❤Selam güncel kilomu yazıp başlıyorum bugün bende sabah aç karinla 69.4
Spor salonuna mı yazıldın cook iyi gelecek sana ama az daha bekleseydin canım agır sporlar içinKesinlikle canım. Ben 21 gün sekersize başladım, bugün 4.gunum. bugünden itibaren de spor salonuna başlıyorum haftada iki gün gideceğim. İnanmazsınız ama karın kaslarim oluşmaya başladı, çok heyecanlandım spor salonuna başlayınca da çok hızlı gelişim gösterir inşallah.
Tebrik ederim canım haftaya 88 li rakamları görürsünGeçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim![]()
Süper eksi canım tebrik ediyorum, haftaya da böyle devam edersen listeye girebilirsinKilo bildirimi
Geçen cuma:87.4
Bugün:85.8
Fark:1.6
Oran:1.82
Ben bu grupla kilo verme işini çok sevdimtek başına hiç kilo veremiyodum
Teşekkür ederim canım artık 5li rakamları görmenin vakti geldi.Tebrik ediyorum cnm, harika bir eksi gelmiş sendende![]()
Kesinlikle canım. Gitmesini istediğim bölgeler için özel çalışmalar gösterecektir muhtemelen.Cnm spor salonunun çok faydasını görürsün eminim. Hem daha profesyonelce hemde daha disiplinli çalışma şansın olacak ❤