- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Evet ya düzgün beslenince ödem tutmuyor belki de.Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canımregl kötü vurmadı bize
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya düzgün beslenince ödem tutmuyor belki de.Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canımregl kötü vurmadı bize
![]()
Süpersin yaaa. 1.8 muhteşem bir rakam. Haftaya direk 88 görürsün öyleyseGeçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim![]()
Tebrik ederim canım çok güzel eksi bu hafta rakip olalımmı seni daha aktif görmek istiyorum burdaKilo bildirimi
Geçen cuma:87.4
Bugün:85.8
Fark:1.6
Oran:1.82
Ben bu grupla kilo verme işini çok sevdimtek başına hiç kilo veremiyodum
Sende harika bir eksi ile gelmişsin cnmKilo bildirimi
Teşekkür ederimSüper eksi canım tebrik ediyorum, haftaya da böyle devam edersen listeye girebilirsin![]()
Çok ağır olmaz herhalde canım ya. Cumartesi günleri çocuk bilseme gidiyor ya, saatlerce onu bekliyoruz boş boş, yan tarafta spor salonu vardı, eşim ani bir kararla hadi şuraya yazilalim dedi, çocuğu beklerken spor yapacağız. Cuma günü de ikimizin dersi yok okulda. Böylece iki gün gitmiş olacağız. Faydası olur bence.Selam canım ❤
Listeye alalım mı yoksa bir hafta deneyelim mi canım gecen bırakıp kacmıstın :))
Spor salonuna mı yazıldın cook iyi gelecek sana ama az daha bekleseydin canım agır sporlar için
Her hafta böyle gitmiyor malesef kaç haftadır eksi 600 den fazla gitmiyodu regl sonrası artı geldim 91.3 den 91.8 pazartesi 91.3 ödem gştmişti aslında giden kilo bu hafta 1.300Süpersin yaaa. 1.8 muhteşem bir rakam. Haftaya direk 88 görürsün öyleyse![]()
Daha uyuyor olabilir :)))BenimYonahime nerelerde ☺
Teşekkür ederimTebrik ederim canım çok güzel eksi bu hafta rakip olalımmı seni daha aktif görmek istiyorum burda![]()
Burası muhteşem bir yer canım, hele de cuma heyecanı çok güzel. Hiçbirimiz veremiyorduk tek başımıza, 14 kilo verdim nerdeyse. Tebrik ederim seni de çok güzel vermişsin.Kilo bildirimi
Hadi bakalim hayırlı olsun o zaman canım onlar yönlendirir zatenÇok ağır olmaz herhalde canım ya. Cumartesi günleri çocuk bilseme gidiyor ya, saatlerce onu bekliyoruz boş boş, yan tarafta spor salonu vardı, eşim ani bir kararla hadi şuraya yazilalim dedi, çocuğu beklerken spor yapacağız. Cuma günü de ikimizin dersi yok okulda. Böylece iki gün gitmiş olacağız. Faydası olur bence.
Teşekkür ederimBurası muhteşem bir yer canım, hele de cuma heyecanı çok güzel. Hiçbirimiz veremiyorduk tek başımıza, 14 kilo verdim nerdeyse. Tebrik ederim seni de çok güzel vermişsin.
Geçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim![]()
vayyyyyy supersiniz kızlar tebrik ederim darısı banaKilo bildirimi
Kacmiycam söz veriyorumSelam canım ❤
Listeye alalım mı yoksa bir hafta deneyelim mi canım gecen bırakıp kacmıstın :))
Spor salonuna mı yazıldın cook iyi gelecek sana ama az daha bekleseydin canım agır sporlar için
Tamam canım aksam ortalamayı hesaplayım duruma göre ekleyim olur muKacmiycam söz veriyorumsen bilirsin canım
![]()
Olsun canım gayet güzel gitmiş ama tebrik ederimGeçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim![]()