Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeye girde insallah onda ikimizde olacağızulen ben neden o listede degilim nedeeeennnn kac lira ulen bi liste![]()
Tesekkur ederim canım hepimize bol eksiler olsunZipzip- kaptanım hayırlı olsun canim bool bool eksiler
Sen benim biricik eltimsin. Haftaya tek başına o koltuğun sahibi olacaksın sen, arkandayım canım eltimElti gemisi yürümez demişti haklıymış eltim beni sevmiyo![]()
Tebrik ederim canım eltimBireyselde 3. Olmuşum hıhh en güzel cvp![]()
Tebrik ediyorum canım hedefine emin adımlarla gidiyorsun ama kücük bir lokma baksaydın cuma ödülü olarakKızlar eşim kaç gündür kek istiyodu yapmıyodum bugün artk yapiyim dedim bir lokma bile ağzıma surmedim miss gibi koktu adam acimadan kekin yarisini yedi ama inat ettim gururumla çayımı içtim kalktım şuan aç ama gururlu bi bayan var karşınızda![]()
afiyet olsun canımKızlar bugünün ilk menüsü benden olsun
24 ekim menüm;
Sabah 6:35 2 tb ekmek arası 1/2 kk süzme peynir
12:30 öğle yemeği tavuk dünyası şefin tavası menü ( makarnaların 1/3 ünü falan yedim), 5-6 dilim çok ince ve küçük patates ( 2 patates dilimi ancak eder), 1 büyük ayran
16:30 ara 3 dilim elma, 10-12 adet siyah üzüm, duble şekersiz türk kahvesi
18:15 akşam yemeği 2 kepçe mercimek çorbası, 3 minik köfte, çok az yağsız tuzsuz yeşil salata, 2 dilim elma
1.5 lt su ( içmeye devam ediyorum)
15335 adım (10 km yürüyüş)
Yatmadan kiraz saplı form çayı içerim.
Fırsat bulursam Leslie 3 mile yapacağım.
Eki Görüntüle 2547920
afiyet olsunKahvaltı 09:20
1 kk peynir 2 h yumurta
3 zeytin 2 incir 2 ceviz
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 tatlı kaşığı labneli biberli kahvaltılık
Öğle 12:40
4 tane kanatın arka kısmından yemek
1 büyük bardak ev ayranı
Akşam 18:15
3 tane kanatın arka kısmından yemek
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 çorba kasesi dolusu ev yoğurdundan cacık
Afiyet olsunSabah kahvaltım saat 7.45
2 tane yumurta
1 bardak çay
Ara ögün saat 10.30
1 parmak kadar simit
1 dilim peynir
3 bardak çay
Öğlen yemeği saat 14.30
1 tane küçük fırın karnıyarık
6yemek kaşıgı erişte makarna
1 bardak kuşburnu hoşafı
3 kaşık karışık salata
Ara ögün saat 17.00
Yarım mandalina
Akşam yemeği saat 19.00
1 tabak kapuska
2 kaşık yoğurt
2 litre su
Spor yok
@Negohatun![]()
Teşekkürler canım, yeni rakipler belirledim mi acaba merakla mesajları okuyorum645.Etap Rakip Kazananlari
1.Takim @pastel34 & elhan ikilisinden elhan abla bildirim yapmadigi icin kazanani belirleyemedim
2.Takim @birmuhendisanne &Yonahime ikilisinden kazanan
Yonahime
3.TakimGulumse24 & @Negohatun ikilisinden kazanan
Gulumse24
4.TakimAlvillaa & @Ytmz ikilisinden kazanan
Alvillaa
5.Takim @hippocan &sonngulen ikilisinden kazanan
sonngulen
Tebrikler kizlar
Bu 5 takim arasinda 1. OlanGulumse24 ve @Negohatun sizleri ayrica tebrik ediyorum
![]()
Canım bem bir lokma yersem devamı gelir zaten açım affetmezdimTebrik ediyorum canım hedefine emin adımlarla gidiyorsun ama kücük bir lokma baksaydın cuma ödülü olarak![]()

İyi olmuş canım, benden pek hayır yoktu sana
O zaman yememen iyi olmus canımCanım bem bir lokma yersem devamı gelir zaten açım affetmezdim![]()
Seni cıkarmıyorum kiİyi olmuş canım, benden pek hayır yoktu sana![]()
Öp onu benim yerimekızlar siz kendi aranızda konuşun, ben yarın bol bol bol konuşurum. size ballı ekmek de yaparım çünkü oğlum yeter anne bana gel diyor. bu mesajı da o yazdırdı ve yanımda kıkır kıkır gülüyor.
Kocaman öptüm canım. O da seni öpüyormuşÖp onu benim yerime![]()
Birinci nego ve ben derken onu anlamadım645.Etap Rakip Kazananlari
1.Takim @pastel34 & elhan ikilisinden elhan abla bildirim yapmadigi icin kazanani belirleyemedim
2.Takim @birmuhendisanne &Yonahime ikilisinden kazanan
Yonahime
3.TakimGulumse24 & @Negohatun ikilisinden kazanan
Gulumse24
4.TakimAlvillaa & @Ytmz ikilisinden kazanan
Alvillaa
5.Takim @hippocan &sonngulen ikilisinden kazanan
sonngulen
Tebrikler kizlar
Bu 5 takim arasinda 1. OlanGulumse24 ve @Negohatun sizleri ayrica tebrik ediyorum
![]()
Bana yetişmen için 40 fırın ekmek yemen lazımulen ben neden o listede degilim nedeeeennnn kac lira ulen bi liste
hadi yine iyisin yat kalk listede olmadigima sukret
Kurarim![]()
Kaç gündür dikkatimi çekmişti zati