• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar eşim kaç gündür kek istiyodu yapmıyodum bugün artk yapiyim dedim bir lokma bile ağzıma surmedim miss gibi koktu adam acimadan kekin yarisini yedi ama inat ettim gururumla çayımı içtim kalktım şuan aç ama gururlu bi bayan var karşınızda:cool:

Kızlar eşim kaç gündür kek istiyodu yapmıyodum bugün artk yapiyim dedim bir lokma bile ağzıma surmedim miss gibi koktu adam acimadan kekin yarisini yedi ama inat ettim gururumla çayımı içtim kalktım şuan aç ama gururlu bi bayan var karşınızda:cool:
Tebrik ediyorum canım hedefine emin adımlarla gidiyorsun ama kücük bir lokma baksaydın cuma ödülü olarak 😊

Kızlar bugünün ilk menüsü benden olsun 😊

24 ekim menüm;

Sabah 6:35 2 tb ekmek arası 1/2 kk süzme peynir

12:30 öğle yemeği tavuk dünyası şefin tavası menü ( makarnaların 1/3 ünü falan yedim), 5-6 dilim çok ince ve küçük patates ( 2 patates dilimi ancak eder), 1 büyük ayran

16:30 ara 3 dilim elma, 10-12 adet siyah üzüm, duble şekersiz türk kahvesi

18:15 akşam yemeği 2 kepçe mercimek çorbası, 3 minik köfte, çok az yağsız tuzsuz yeşil salata, 2 dilim elma

1.5 lt su ( içmeye devam ediyorum)
15335 adım (10 km yürüyüş)

Yatmadan kiraz saplı form çayı içerim.
Fırsat bulursam Leslie 3 mile yapacağım.

Eki Görüntüle 2547920
afiyet olsun canım
Kahvaltı 09:20

1 kk peynir 2 h yumurta

3 zeytin 2 incir 2 ceviz

1 çay kaşığı tahin pekmez

1 tatlı kaşığı labneli biberli kahvaltılık

Öğle 12:40

4 tane kanatın arka kısmından yemek

1 büyük bardak ev ayranı

Akşam 18:15

3 tane kanatın arka kısmından yemek

2 kaşık zeytinyağlı barbunya

1 çorba kasesi dolusu ev yoğurdundan cacık
afiyet olsun
Sabah kahvaltım saat 7.45
2 tane yumurta
1 bardak çay

Ara ögün saat 10.30
1 parmak kadar simit
1 dilim peynir
3 bardak çay

Öğlen yemeği saat 14.30
1 tane küçük fırın karnıyarık
6yemek kaşıgı erişte makarna
1 bardak kuşburnu hoşafı
3 kaşık karışık salata

Ara ögün saat 17.00
Yarım mandalina

Akşam yemeği saat 19.00
1 tabak kapuska
2 kaşık yoğurt

2 litre su
Spor yok
@Negohatun :KK25:
Afiyet olsun
Güzel menüler

645.Etap Rakip Kazananlari
1.Takim
@pastel34 & elhan ikilisinden elhan abla bildirim yapmadigi icin kazanani belirleyemedim
2.Takim @birmuhendisanne & Yonahime Yonahime ikilisinden kazanan Yonahime Yonahime :sampiyon:
3.Takim Gulumse24 Gulumse24 & @Negohatun ikilisinden kazanan Gulumse24 Gulumse24 :sampiyon:
4.Takim Alvillaa Alvillaa & @Ytmz ikilisinden kazanan Alvillaa Alvillaa :sampiyon:
5.Takim @hippocan & sonngulen sonngulen ikilisinden kazanan sonngulen sonngulen :sampiyon:

Tebrikler kizlar

Bu 5 takim arasinda 1. Olan Gulumse24 Gulumse24 ve @Negohatun sizleri ayrica tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Teşekkürler canım, yeni rakipler belirledim mi acaba merakla mesajları okuyorum

645.Etap Rakip Kazananlari
1.Takim
@pastel34 & elhan ikilisinden elhan abla bildirim yapmadigi icin kazanani belirleyemedim
2.Takim @birmuhendisanne & Yonahime Yonahime ikilisinden kazanan Yonahime Yonahime :sampiyon:
3.Takim Gulumse24 Gulumse24 & @Negohatun ikilisinden kazanan Gulumse24 Gulumse24 :sampiyon:
4.Takim Alvillaa Alvillaa & @Ytmz ikilisinden kazanan Alvillaa Alvillaa :sampiyon:
5.Takim @hippocan & sonngulen sonngulen ikilisinden kazanan sonngulen sonngulen :sampiyon:

Tebrikler kizlar

Bu 5 takim arasinda 1. Olan Gulumse24 Gulumse24 ve @Negohatun sizleri ayrica tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Birinci nego ve ben derken onu anlamadım :KK64:

Back
X