- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Evet bana vermissinOnlardan biri senmisin yoksa kız evet ben seni orda gördüm![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bana vermissinOnlardan biri senmisin yoksa kız evet ben seni orda gördüm![]()
![]()
Rakibin cok iyi kilo verdi gecen haftaAksam yemegimi de yedim hemde 0 ekmek![]()
Aslında ekstra dikkatle verebilirsin diye düşünüyorum canım ama yine zora sokma kendini. Bı daha ki haftaya kesin girersin.1.2 kg![]()
Ama asla veremem haftaya kadar
Rekabet kızışmış bile şimdiden. Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar.Aksam yemegimi de yedim hemde 0 ekmek![]()
Kurabiye yedim gene bugün onu da yemeseydim keşke, kahveyle güzel gitti amaRakibin cok iyi kilo verdi gecen hafta
Ona gore dikkat etmekte fayda var![]()

Cuma günü havam sonmezse iyiRekabet kızışmış bile şimdiden. Sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar.
cok cok sıksam kendimi belkiAslında ekstra dikkatle verebilirsin diye düşünüyorum canım ama yine zora sokma kendini. Bı daha ki haftaya kesin girersin.
OhoooKurabiye yedim gene bugün onu da yemeseydim keşke, kahveyle güzel gitti ama![]()
Bugün de platesi onun için yaparımcok cok sıksam kendimi belki
Ama bu sefer sonraki haftalarda bitkin duserim diye korkuyorum artik bu hafta olmadi bi dahaki haftay
Ohooo
Neyse kurabiyeyi eritmek sart biraz spor yaptin mi yok olur o kurabiye
Yarindan daha dikkat edersin
Tez zamanda bekliyoruz ablacım yoklugun o kadar belliki rabbim sabrınızı artırsın canım ablam çok zor biliyorum ama hepimizi aynı son bekliyor topraktan geldik yine ona döneceğiz er yada geç
Perşembe menüsü
Sabah10
1 rafadan
Az krem peynir
Domates salatalık
1.5 dilim beyaz ekmek(ekmwk bulamadım)
Ara15.00
3 kanat but
1 kase yoğurt
Akşam19.30
1 tabak barbunya 1 dilim ekmek 2 ayran
Zipzip-
Alvillaa
Cuma menüsü
Sabah10.30
1.5 dilim ekmek kepekli
1 dilim tulum peyniri
2 dilim kaşar
Ara 16.30
1 tabak barbunya
2 kaşık pilav
Ayran
1 diyet çikolata
Akşam19.30
2 simit köftesi
Ayran
Turşu
Zipzip-
Olsun canım arada olur :)))Ayy yanlış yere yazdım ya![]()
Menünü paylas da az ceza verelimBugün çok ciss varciss yedim

Hicbiseycik olmaz canım merak etme ama şu kurabiyeleri evden yok etmen lazım galiba.Cuma günü havam sonmezse iyi![]()
Sessizce gitme lütfen, biliyorum çok zor şu an senin için ama iyi olmaya çalış. Burası iyi gelecekse gel iki kelam edelim, gelmeyecekse de bekleriz.
Bende yedim rakibem 0 ekmekAksam yemegimi de yedim hemde 0 ekmek![]()
Şuan annemdeyim burda da kurabiye varr ama ben yemiiyooruumm dün akşam kek yaptım onuda yemedimKurabiye yedim gene bugün onu da yemeseydim keşke, kahveyle güzel gitti ama![]()