• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında ekstra dikkatle verebilirsin diye düşünüyorum canım ama yine zora sokma kendini. Bı daha ki haftaya kesin girersin.
cok cok sıksam kendimi belki
Ama bu sefer sonraki haftalarda bitkin duserim diye korkuyorum artik bu hafta olmadi bi dahaki haftay😊
Kurabiye yedim gene bugün onu da yemeseydim keşke, kahveyle güzel gitti ama:kızgın:
Ohooo
Neyse kurabiyeyi eritmek sart biraz spor yaptin mi yok olur o kurabiye
Yarindan daha dikkat edersin

cok cok sıksam kendimi belki
Ama bu sefer sonraki haftalarda bitkin duserim diye korkuyorum artik bu hafta olmadi bi dahaki haftay😊

Ohooo
Neyse kurabiyeyi eritmek sart biraz spor yaptin mi yok olur o kurabiye
Yarindan daha dikkat edersin
Bugün de platesi onun için yaparım

Gulumse24 Gulumse24 lutfun da hoş kahrin da hoş derler ya hani... Tam da öylesin canım. 27 sayfa oku oku bitiremedim. Zipzip- Zipzip- fark etmese beni sessizce gidecektim. Okuyup iyi olmanızı görmek iyi geldi. Ben de özledim hepinizi.
Tez zamanda bekliyoruz ablacım yoklugun o kadar belliki rabbim sabrınızı artırsın canım ablam çok zor biliyorum ama hepimizi aynı son bekliyor topraktan geldik yine ona döneceğiz er yada geç :KK43:

Gulumse24 Gulumse24 lutfun da hoş kahrin da hoş derler ya hani... Tam da öylesin canım. 27 sayfa oku oku bitiremedim. Zipzip- Zipzip- fark etmese beni sessizce gidecektim. Okuyup iyi olmanızı görmek iyi geldi. Ben de özledim hepinizi.
Bizde seni cok ozledik abla
Seni ve o guzel enerjini❤️

Perşembe menüsü
Sabah10
1 rafadan
Az krem peynir
Domates salatalık
1.5 dilim beyaz ekmek(ekmwk bulamadım)

Ara15.00
3 kanat but
1 kase yoğurt

Akşam19.30
1 tabak barbunya 1 dilim ekmek 2 ayran
Zipzip- Zipzip- Alvillaa Alvillaa

Cuma menüsü
Sabah10.30
1.5 dilim ekmek kepekli
1 dilim tulum peyniri
2 dilim kaşar

Ara 16.30
1 tabak barbunya
2 kaşık pilav
Ayran
1 diyet çikolata

Akşam19.30
2 simit köftesi
Ayran
Turşu
Zipzip- Zipzip-

Perşembe menüsü
Sabah10
1 rafadan
Az krem peynir
Domates salatalık
1.5 dilim beyaz ekmek(ekmwk bulamadım)

Ara15.00
3 kanat but
1 kase yoğurt

Akşam19.30
1 tabak barbunya 1 dilim ekmek 2 ayran
Zipzip- Zipzip- Alvillaa Alvillaa

Cuma menüsü
Sabah10.30
1.5 dilim ekmek kepekli
1 dilim tulum peyniri
2 dilim kaşar

Ara 16.30
1 tabak barbunya
2 kaşık pilav
Ayran
1 diyet çikolata

Akşam19.30
2 simit köftesi
Ayran
Turşu
Zipzip- Zipzip-
Ayy yanlış yere yazdım ya🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😩😂😂
Olsun canım arada olur :)))
Menülerin güzel Afiyet olsun ama spor göremedim
Bugün çok ciss var🤦‍♀️🤗🤗🥴ciss yedim
Menünü paylas da az ceza verelim :sopa:

Sessizce gitme lütfen, biliyorum çok zor şu an senin için ama iyi olmaya çalış. Burası iyi gelecekse gel iki kelam edelim, gelmeyecekse de bekleriz.

Back
X