• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Klasik bir bennn gordum resmen:KK70: her diyet oncesi enn sevdigim tatlilari yer kapanisi oyle yapardim:KK70:

etim kemigim sizin diyosun yani😁😂 bize uyar

bu arada Elhan Elhan ablanin bahsettigi ‘bizim kizlar cok tatli’
Cumlesindeki tatli kiz ben oluyorum:KK70:
Ne kadar tatli oldugumu Gulumse24 Gulumse24 ye sorabilirsin:KK70:
Tqdından yenmiyor arkadaş o kaaaa yani:KK70::KK70:

Tatlım bir arada olunca çok kolay olacak emin ol.Bogazimizi tutsak burada ne işimiz var öyle değil mi? Karar verip gelmişsin ya yolun yarısını geçtin demektir. Zipzipim de dünya tatlısı bir kaptan ki zaten tanıyorsun ....doğru yerde olduğuna eminim. Biz kertenkeleler bir araya geldik mi yapamayacagimiz şey yok. Ayyy gece gece çok mutlu oldum. Bacım gelmiş ya :KK36: :KK200: :KK60: bizim kızlar da çok tatlılar ...çok seveceksen bu ortamı. Negom da burada. Canfebi de tanıyorsun. Herkes çok iyi niyetli ve çok uyumlu. Arada bir mali de geliyor. Gülümsecim ondan biraz korktu ama alıştı sanırsam. Daha önce takımlarda hiç bulundun mu?
Ya abla bi kere denedim diyet yemeklerini yok anam benlik değil dedim yani bunlr ne yumurtadan bile tiksinmiştim

zaten zipziple konuştum sağolsun ilk o davet etmişti yemek topiğinde ilken bende onun için geldim sizinde olmanız bana bonus oldu ❤

Arizona kardeşliği burdada devam ediyo ablam ❤️❤️❤️

Klasik bir bennn gordum resmen:KK70: her diyet oncesi enn sevdigim tatlilari yer kapanisi oyle yapardim:KK70:

Yemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyim :D nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum :D

valla sizin olsun etlerim kemiklerim kalsın yeter:D

belli zaten canım cok tatlısınız hepiniz maşallah 😊❤️

Tatlı ötesi bence :super: pekmezim şerbetim. :KK200: Genç olduğunu biliyordum da 23 yaşında olduğunu yeni öğrendim minigim. :KK60:

Yemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyim :KK70: nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum :KK70:

valla sizin olsun etlerim kemiklerim kalsın yeter:KK70:

belli zaten canım cok tatlısınız hepiniz maşallah 😊
Walla ben de yemek yeme asigiy ama burda napiyoruuuzzz askimiza bi son veriyoruz platonik olarak takiliyoruz:D:D
Yoksa bu ask bizi dubaya cevirecek:D

Yemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyim :KK70: nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum :KK70:

valla sizin olsun etlerim kemiklerim kalsın yeter:KK70:

belli zaten canım cok tatlısınız hepiniz maşallah 😊
Bu zamana kadar yemek için yaşıyorduk artık yaşamak için yemek yiycez :KK71:

Tatlı ötesi bence :super: pekmezim şerbetim. :KK200: Genç olduğunu biliyordum da 23 yaşında olduğunu yeni öğrendim minigim. :KK60:
Ablam ya😍😍 bizim tatliligimiz senin yaninda hic kalir😊❤️❤️

bi iki kez yazmistim buraya gelenlere kendimi tanitirken sana denk gelmemis demek ki:))
Tesekkur ederim😊

Back
X