- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Tanıştığıma memnun oldum kaptanHosgeldin aramiza canim
Bende kendimi tanitayim 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Iyi geceler ablacim yogun bir gundu yazamadim
Iyi geceler canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıştığıma memnun oldum kaptanHosgeldin aramiza canim
Bende kendimi tanitayim 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Iyi geceler ablacim yogun bir gundu yazamadim
Iyi geceler canim![]()
Yesilcay içiyor musun canımBende size uyacağım ve yapacağım bu işi Allah’ın izni ve sizin destekleriniz ilebende bide ödem cok onun için ne yapabilirim
Bende memnun oldum canımTanıştığıma memnun oldum kaptan![]()
![]()
Çok şükür canım, temizlik yapıyorum bugünHosbuldum balım ❤ Nasılsın ❤❤❤
Ben yürüyüş veya spor yaparak ancak ödem atabiliyorum, içecekler konusunda pek tecrübem yok. Ben de daha fazla şişkinlik yapıyorlar.Bende size uyacağım ve yapacağım bu işi Allah’ın izni ve sizin destekleriniz ilebende bide ödem cok onun için ne yapabilirim
Yükselmedi daha da öncekinde tansiyon vardı bunda da bebeğe giden damarlardan biri dirençli bu da tansiyona sebep oluyormuş kilo da almamak lazımmış benim dün gittiğim de buraların en ünlü doktoruymuşNeden yasakladı canım, değerlerin mi yükseldi. Ben hamileyken de riski gebelik uzmanına yönlendirilmiştim o da öyleydi, bana demediği kalmamıştı. 75 bile değildim oysa ki :)
Cok gecmis olsun canim:)Yükselmedi daha da öncekinde tansiyon vardı bunda da bebeğe giden damarlardan biri dirençli bu da tansiyona sebep oluyormuş kilo da almamak lazımmış benim dün gittiğim de buraların en ünlü doktoruymuşsağlıkçı olmam sebebiyle de bütün stresini bende attı sanırım
![]()
Gelme bu oyunlara ben geldim sen gelmeeeeYok lafimin arkasindayim
O coooook kismini yazarken bilincaltimjn oyununa geldim
Cok tatliyiz enn tatli biziz![]()
![]()
Hayır canım içmiyorumYesilcay içiyor musun canım
Bende memnun oldum canım![]()
Bacı benim içinde dua et olurmu hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla sihatle hayırlıysa banada nasip etsin bi taneYükselmedi daha da öncekinde tansiyon vardı bunda da bebeğe giden damarlardan biri dirençli bu da tansiyona sebep oluyormuş kilo da almamak lazımmış benim dün gittiğim de buraların en ünlü doktoruymuşsağlıkçı olmam sebebiyle de bütün stresini bende attı sanırım
![]()
Ahahahah senÇok şükür canım, temizlik yapıyorum bugün
Sen nasılsın, kilo vermeye karar vermen süper![]()
Aslınd günde en az 5 bin adım atıyorum ama fayda etmiyo sanırımBen yürüyüş veya spor yaparak ancak ödem atabiliyorum, içecekler konusunda pek tecrübem yok. Ben de daha fazla şişkinlik yapıyorlar.
Sağol canım inşallahCok gecmis olsun canim:)
Saglikla kucagina alirsin Insallah bebisi![]()
Yav emin misin ben en sonBacı benim içinde dua et olurmu hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla sihatle hayırlıysa banada nasip etsin bi tane![]()
Bütün yemek tipiği buraya gelmişAslınd günde en az 5 bin adım atıyorum ama fayda etmiyo sanırım
Baktım çatır çutur kg veriyolar geleyim dedim belki tezatlık olabilir ama napalım olsunBütün yemek tipiği buraya gelmiş![]()
Aynen yeni katagori ne olacakBaktım çatır çutur kg veriyolar geleyim dedim belki tezatlık olabilir ama napalım olsun![]()
Tahmin var ama söylememAynen yeni katagori ne olacak![]()
Hamileyim ben sakin ol aslanım deseydinYükselmedi daha da öncekinde tansiyon vardı bunda da bebeğe giden damarlardan biri dirençli bu da tansiyona sebep oluyormuş kilo da almamak lazımmış benim dün gittiğim de buraların en ünlü doktoruymuşsağlıkçı olmam sebebiyle de bütün stresini bende attı sanırım
![]()
Canım listene gerçekten uymaya başla öyleyse, sonuçta bizler çok bilmiyoruz kendimize göre bir şey yapıyoruz. Ben 7 ağustosta bir diyetisyenle tartılmıştım, bir de 25 ekimde spor salonunda tartıldım şu özel tartılarla. Geçen akşam oturup karşılaştırmıştım sonuçları, şimdi sen yazınca tekrar baktım sonuçlarıma. Verdiğim kilonun hepsi yağdan, kas kütlemi de artırmışım. Ben diyetisyen listesi kullanmadım ama et tükettim, zaten çok severim. Ayrıca öğle yemeklerini okulda yediğim için de nerdeyse her gün et tüketmiş oldum. Kas yoğunluğu yapacak sporlar yapıyordum ameliyat öncesine kadar. Hatta ağır çıkıyorum diye sürekli bırakma isteğim oluyordu. Şimdi tekrar onlara da başlıyorum.sonngulen canım listeye uymadım verdiği ekmekleri yemedim ögğnleri azalttım benim kilodaki birinin bunları yemesi gerekmiş sanırım spor büyük etken geçen gün 3.5 saat yürüdüm dedim vur dedim öldürmüşsün dedi günde 1 saat senin için yeterli ekmek yemiyorsan ekmeğin karşılığında yazılanları ye dedi ben sebzeye ağırlık verdim sanırım buda etki etti et tüketemedim malesef bundan sonra öğlen et tavuk akşam sebze yiycem