• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende size uyacağım ve yapacağım bu işi Allah’ın izni ve sizin destekleriniz ile 😊😊 bende bide ödem cok onun için ne yapabilirim
Ben yürüyüş veya spor yaparak ancak ödem atabiliyorum, içecekler konusunda pek tecrübem yok. Ben de daha fazla şişkinlik yapıyorlar.

Neden yasakladı canım, değerlerin mi yükseldi. Ben hamileyken de riski gebelik uzmanına yönlendirilmiştim o da öyleydi, bana demediği kalmamıştı. 75 bile değildim oysa ki :)
Yükselmedi daha da öncekinde tansiyon vardı bunda da bebeğe giden damarlardan biri dirençli bu da tansiyona sebep oluyormuş kilo da almamak lazımmış benim dün gittiğim de buraların en ünlü doktoruymuş 😀 sağlıkçı olmam sebebiyle de bütün stresini bende attı sanırım 😬😬

Yükselmedi daha da öncekinde tansiyon vardı bunda da bebeğe giden damarlardan biri dirençli bu da tansiyona sebep oluyormuş kilo da almamak lazımmış benim dün gittiğim de buraların en ünlü doktoruymuş 😀 sağlıkçı olmam sebebiyle de bütün stresini bende attı sanırım 😬😬
Cok gecmis olsun canim:)
Saglikla kucagina alirsin Insallah bebisi😊

sonngulen sonngulen canım listeye uymadım verdiği ekmekleri yemedim ögğnleri azalttım benim kilodaki birinin bunları yemesi gerekmiş sanırım spor büyük etken geçen gün 3.5 saat yürüdüm dedim vur dedim öldürmüşsün dedi günde 1 saat senin için yeterli ekmek yemiyorsan ekmeğin karşılığında yazılanları ye dedi ben sebzeye ağırlık verdim sanırım buda etki etti et tüketemedim malesef bundan sonra öğlen et tavuk akşam sebze yiycem

Bacı benim içinde dua et olurmu hamilenin duası kabul olurmuş sağlıkla sihatle hayırlıysa banada nasip etsin bi tane :anneadayı::KK200:

Hamileyim ben sakin ol aslanım deseydin :KK70: İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlayacaksın canım hamileliğini.

sonngulen sonngulen canım listeye uymadım verdiği ekmekleri yemedim ögğnleri azalttım benim kilodaki birinin bunları yemesi gerekmiş sanırım spor büyük etken geçen gün 3.5 saat yürüdüm dedim vur dedim öldürmüşsün dedi günde 1 saat senin için yeterli ekmek yemiyorsan ekmeğin karşılığında yazılanları ye dedi ben sebzeye ağırlık verdim sanırım buda etki etti et tüketemedim malesef bundan sonra öğlen et tavuk akşam sebze yiycem
Canım listene gerçekten uymaya başla öyleyse, sonuçta bizler çok bilmiyoruz kendimize göre bir şey yapıyoruz. Ben 7 ağustosta bir diyetisyenle tartılmıştım, bir de 25 ekimde spor salonunda tartıldım şu özel tartılarla. Geçen akşam oturup karşılaştırmıştım sonuçları, şimdi sen yazınca tekrar baktım sonuçlarıma. Verdiğim kilonun hepsi yağdan, kas kütlemi de artırmışım. Ben diyetisyen listesi kullanmadım ama et tükettim, zaten çok severim. Ayrıca öğle yemeklerini okulda yediğim için de nerdeyse her gün et tüketmiş oldum. Kas yoğunluğu yapacak sporlar yapıyordum ameliyat öncesine kadar. Hatta ağır çıkıyorum diye sürekli bırakma isteğim oluyordu. Şimdi tekrar onlara da başlıyorum.

Diyetisyeninin dediği gibi senin kilonda vücudun istediği bir takım şeyler var ve sen onları yerine koymazsan kastan yemeye başlarmış vücut. Şu an seninki öyle yapmaya başlamış demek ki. Çok geç olmadan farketmeden güzel olmuş eltim, hiç canını sıkma, evde spor videoları da kullanmaya başla bence yavaş yavaş.

Back
X