- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Birazdan tartilip bı bakacağım canım çok merak ediyorum. Sende durumlar nasıl.Kızlar yine son düzlüğe geldiktartıda durumlar nasıl ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan tartilip bı bakacağım canım çok merak ediyorum. Sende durumlar nasıl.Kızlar yine son düzlüğe geldiktartıda durumlar nasıl ☺
ben stresli dönemlerimde tek şekere saldırıyorummmKuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek
Şeker bile cazip geldi var sen düşün![]()
İnşallah bu izin dönemi iyi gelir sana canım, bazen dinlenmek gerekiyor. Sen bu yoğun ve gergin gunlerini buranın stresi olmadan atlat gel canımBen yarın izne ayrılmaya kesin karar verdim, cidden çok stresli günler geçiriyorum ve diyet de işin içine girince daha gergin agresif olmaya başladım.
Liste stresiden kaynaklı bu durum, onun sorumluluğu bu dönemde iyi olmadı maalesef.
Gönlüm 65 i görüp izne ayrılmaktı sonra yeniden hedefi düşürüp devam etmekti ama iki hafta kafamı toplamak istiyorum.
Bu arada menü paylaşmam lazım artık, izinde olucam diye güvenmek istemiyorum izne![]()
Ben yapmadım ama denemeyi düşünüyorum ilerleyen günlerde. İşe yaramış olmasına sevindim.Onu da yaptım benevet harika ödem atıyor
![]()
Sağol canım inşaallahİnşallah bu izin dönemi iyi gelir sana canım, bazen dinlenmek gerekiyor. Sen bu yoğun ve gergin gunlerini buranın stresi olmadan atlat gel canım
Bende bugün yapayım yarın tartı günü belki az çıkarım ödemler giderBen yapmadım ama denemeyi düşünüyorum ilerleyen günlerde. İşe yaramış olmasına sevindim.
Ben hala miskin miskin yatıyorum. Karnım da çok acıktı.günaydın herkese , spor yapıldıkahvaltımı yaptım , şimdi yeşil çayımla
geçmişe
uçuyorummm
Ayyy çok heveslendim ben de ise yaradığını duydukça.bunu komşum diyetisyene gittiği dönemde yapmıştı çok faydaısnı gördüm demişti![]()
Evde elma yok, gidip almaya da gücüm yok. Bı dahaki hafta için yaparım ama. Aromalı su içmiş gibi oluruz hiç bir işe yaramasa da.Bende bugün yapayım yarın tartı günü belki az çıkarım ödemler gider![]()
hadi kalk güzel bir kahvaltı yap ilerleyen saatlerde sporBen hala miskin miskin yatıyorum. Karnım da çok acıktı.
benim endişem elma beni acıktırıyor acaba buda acıktırır mıEvde elma yok, gidip almaya da gücüm yok. Bı dahaki hafta için yaparım ama. Aromalı su içmiş gibi oluruz hiç bir işe yaramasa da.
tartıda da eksi görürsün hem kestir saçlarıNe diyorlardı önce kendini sev
Saçımı kestirmeye gidiyorum, biraz da ben ❤
Tesekkur ederim canımSenin adina cok sevindim canim hayırlı olsun herşey gönlünce olsun![]()
Günaydın canım ❤Kızlarrr günaydınnnnn![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn hayırlı sabahlarkahvaltımı bile yaptım nirdesinizzzz
![]()
Günaydın canım ❤Günaydın güzellikler![]()
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Günaydın sebnemcimGünaydın![]()
Tartılamadım canım bugün yarın görecepiz :)Kızlar yine son düzlüğe geldiktartıda durumlar nasıl ☺
İki hafta hem işlerini bitir hem az listeden uzak kal sana iyi gelecek sonra yine gelirsin canımBen yarın izne ayrılmaya kesin karar verdim, cidden çok stresli günler geçiriyorum ve diyet de işin içine girince daha gergin agresif olmaya başladım.
Liste stresiden kaynaklı bu durum, onun sorumluluğu bu dönemde iyi olmadı maalesef.
Gönlüm 65 i görüp izne ayrılmaktı sonra yeniden hedefi düşürüp devam etmekti ama iki hafta kafamı toplamak istiyorum.
Bu arada menü paylaşmam lazım artık, izinde olucam diye güvenmek istemiyorum izne![]()
Duygusal aclıkla ilgili videolar var aslında onlara mı baksan canım youtubede gecen gördüm izledim bir iki taneKuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek
Günaydın canım ❤gunaydın![]()
Günaydın canım ❤günaydın herkese , spor yapıldıkahvaltımı yaptım , şimdi yeşil çayımla
geçmişe
uçuyorummm
oleyyy coks evındım ben ıstıyorum ama o kadar duzensız beslenıyorumkı saatım duzenım yok saglıklı bulursam yıyıorum yada herseyden az yıyıyorum hergun baska kafadayım :):9Iyiyim canim yeniden listeye girdim :))
Sen ne zaman döneceksin aramıza özledik![]()
Bu ara bende öyle besleniyorum canım ama listede olunca daha dikkatliyimoleyyy coks evındım ben ıstıyorum ama o kadar duzensız beslenıyorumkı saatım duzenım yok saglıklı bulursam yıyıorum yada herseyden az yıyıyorum hergun baska kafadayım :):9
Ayy ben de dün öyle oldum çok yorgundum hatta koltukta uyumuşum. Sonra geceye kadar iş yaptımBen hala miskin miskin yatıyorum. Karnım da çok acıktı.
Ben kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilimNe diyorlardı önce kendini sev
Saçımı kestirmeye gidiyorum, biraz da ben ❤
Öyle deme kız.. hasta olduğun zamanki iştahsızlığını bi düşün..O iştahsızlık bize gelse ne olurki![]()
Tadını sevmedim içmedim canımBen yapmadım canım bunu, sen neyini sevmedin, tadı mi kötü yoksa işe mi yaramadı. Ben Dukan birasini iki kez yaptım ama şişkinlik yaptı tam tersi![]()
Hangimiz değiliz kiKuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek