Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sıkıntı yok canım siteye rahat giriyorumYa site çok kasıyor bugün sinir etti
Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlarBen meme küçültme operasyonu düşünüyorum canım, zayıflama sürecim bitince görüşeceğim doktorla.
Cook gecmis olsun canım Allah kolaylık versin eşlerin hastalanması daha zor
Aynen öyle kızlarAbbowwww durum vahim normalken çekilmiyorlar şimdi hiç çekilmezler![]()
Yarın alıcam cumartesi başlarım canım tşk ederimGöndereyim sana canım olmadı haftaya yaparsın
Hiç açılmamışmı ben sırayla açıldı zannediyorum o zaman 11 olsun araya kaynayalımNeden 15
11.takım neden hiç acılmamıs acaba![]()
Beni bırakıp gidecek misinizHiç açılmamışmı ben sırayla açıldı zannediyorum o zaman 11 olsun araya kaynayalım![]()
Kalabalık etmeyeceksek kenarda uslu uslu oynaya biliriz aslındaBeni bırakıp gidecek misiniz![]()
Ne kalabalıklıgı yaaa gayet iyi sayımız ayrıca hepinizin yeri ayrıKalabalık etmeyeceksek kenarda uslu uslu oynaya biliriz aslında![]()
Allah kurtarsın canımKocam hasta oldu kendimi nerden atsam![]()
İşte iştahsızlıkta güzel değil.. hayatın tadı yemekteHasta olunca demiyorum canım ya normal hayatta dedim
Fiziksel olarak çok sıkıntı veriyor canım bana. Oldum olası büyüktü, emzirirken iyice büyüdü ama şimdi içi boşaldı. Göğüs altlarim tahriş oluyor. Toparlatmam lazım, tek derdim görüntü değil yani.Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlar
Yaptıran biri var mı tanıdığın.Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlar
Kasım gibi ablamda yaptıracsk bakalım nasıl olacakFiziksel olarak çok sıkıntı veriyor canım bana. Oldum olası büyüktü, emzirirken iyice büyüdü ama şimdi içi boşaldı. Göğüs altlarim tahriş oluyor. Toparlatmam lazım, tek derdim görüntü değil yani.
Mutlaka beni bilgilendirin olur mu canım.Kasım gibi ablamda yaptıracsk bakalım nasıl olacak![]()
Tamam canım belki yanınada gidebilirim dükkan etksii ortadan kalkınca haber veririm mutlakaMutlaka beni bilgilendirin olur mu canım.
Evet komşumuz yaptırdı 10 kilo birinden 10 kilo birinden almışlar ama dikişi çoktu görünce ürperdim görümcemde istiyo yaptırmak ama dikişlerden korkuyo oda gördüYaptıran biri var mı tanıdığın.
Evet cok sukur teyzesi 15 aylik olduk :) yani ozlem hep var ama daha uyiyim en azindanBen de bildiğin gibiyim canım, kaldığım yerden kilo vermeye devam ediyorum. Minik kuşun nasıl büyümüştür birazcık daha. İyice alistiniz mi gündüz ayrılığına.
Ohh jyi canim basla basla ben evde olmadigim icin ayri yemek yapamiyorum malesefBu ara bende öyle besleniyorum canım ama listede olunca daha dikkatliyim
Ama insallah haftaya daha düzenli menüler ve Spora baslayacagım![]()
Tabi calısınca cok zor canım, en güzelini yapıyorsun vaktini oglunla doya doya gecirOhh jyi canim basla basla ben evde olmadigim icin ayri yemek yapamiyorum malesefyetismiyor oglumuda cok ozledigimden inan mutfakta cok vakit gecirmekte istemiyorum boyle arada derede yasiyorun