• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bende bildirimimi yapayım 😊 1.5 saattir bekliyorum ama sonuç değişmedi.

Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma: 56.9 kg
Fark: 1.1 kg
%: 1.9

Hedefe son 1.9 kilo 🎉🎉🎉

E7245D23-E6DE-4696-9FE8-EB3EE4DA7470.webp

İnşallah çok olumlu geçer cnm görüşme. Sonuç olarak görüştüğün ilk doktorda ameliyat olmak zorunda değilsin, hatta bence 3-4 farklı doktorla görüş. Doktorun el marifeti çok önemli.
Öyle yapacam canım, en azından sorularımı sorup fikir almış olurum.

Cnm eşlerin destek olması çok önemli , bu sebeple çok şanslısın. Erkekler aynı sıkıntıları yaşamadıkları için anlamıyorlar. Geçenlerde omuzlarım falan hafif morarmış, ne oldu dedi, sütyenden dolayı deyince şaşırdı. Omuzlarımdan başlayıp askını sardığı her yer sürekli mor. 😔
Eşimle güzelce konuşunca ve çok istediğimi görünce ikna olur. Kilo vermeden önceden benim de öyleydi şimdi biraz azaldı çok şükür. Sütyen kopcami da artık bir derece öne takmaya başladım sırttan zayıflamışım.
Sen de bence ikna edebilirsin, senin acı cekmene razı gelmez.

Eşimle güzelce konuşunca ve çok istediğimi görünce ikna olur. Kilo vermeden önceden benim de öyleydi şimdi biraz azaldı çok şükür. Sütyen kopcami da artık bir derece öne takmaya başladım sırttan zayıflamışım.
Sen de bence ikna edebilirsin, senin acı cekmene razı gelmez.
Cnm aslında ben onun dedikleri çok önemsemiyorum çünkü keyfi olarak ameliyat düşünmüyorum. Beni düşündüren kısmı yeniden anne olmak ister miyim? Ve içi boşaldığından dolayı silikon takviyesi yaptırınca eşim mutsuz olur mu?

Anne olunca emzirmesen bile büyüme ve sarkma ihtimali yine var; boşuna ameliyat olmuş olmak istemem. Birde silikon evliliğimi etkiler mi?

Cnm aslında ben onun dedikleri çok önemsemiyorum çünkü keyfi olarak ameliyat düşünmüyorum. Beni düşündüren kısmı yeniden anne olmak ister miyim? Ve içi boşaldığından dolayı silikon takviyesi yaptırınca eşim mutsuz olur mu?

Anne olunca emzirmesen bile büyüme ve sarkma ihtimali yine var; boşuna ameliyat olmuş olmak istemem. Birde silikon evliliğimi etkiler mi?
Haklısın canım bunları düşünmekte. Ben silikon konusunu hiç düşünmemiştim açıkçası, kalan kısım yeter diye düşünüyorum, gidince hepsinin cevabını öğrenmiş olacağım.

89.8 sonunda 89 gördüm:KK71::KK71::KK71:eksi 200 90 zincirini kırdım :KK9::KK9:
tebrikleerr 👏 darisi basima 😒
Oğlum iki yaşına geldiğinde ben de 60 kiloya düşmüştüm, 84 ile doğuma gittim. Sezaryen doğum yaptım. O zaman kilo verdiğimde karnım sarkmamisti çok güzeldi. Ama geçen yıl 78 kiloya kadar çıkınca sanırım çok fazla yağ dokusu da oluştu o bölgede. Şimdi sarkma geçmeyecek diye ben de korkuyorum. Spor da yapıyorum ona rağmen toparlanmaz ve çok kötü görünürse gerdirmeyi dusunebilirim.
sporla toparlanir insallah 🤗
Geçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
tebrikleerr👏
günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu :110:
olsun haftaya daha guzel olur👏
Tartıldım..

Geçen hafta 73.4
Güncel 73.7
Maalesef artı.. hastaneden çıkınca artı 1 dim.. uğraştım bu kdr gitti özür dilerim Zipzip- Zipzip-
gecmis olsun. Haftaya daha guzel olur insallah😊
Günaydın kızlar
Gecen hafta 69.4
Güncel 68.9
Fark 500
Yüzde 0.77
Bu hafta oğlumun hastalığı sebebiyle ihmal ettim biraz menu yazma falan kusura bakmayın lütfen yeni haftaya daha düzenli basliycam inşallah Zipzip- Zipzip- @Alvillaa
gecmis olsun. Tebriklerr👏
Gecen hafta 70.0
Bu hafta 69.500
500 gr fark

Tebrik ederim rakibem bu hafta sende Bende ihmal ettik inşallah haftaya daha fazla eksiyle geliriz😊
hosgeldin 6 laarr👏 tebrikler
Geçen cuma 64.3
Bugün 63.2
Fark 1.100 Gr
Oran %1.71
twbrikleerr👍👏
Kızlar bende bildirimimi yapayım 😊 1.5 saattir bekliyorum ama sonuç değişmedi.

Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma: 56.9 kg
Fark: 1.1 kg
%: 1.9

Hedefe son 1.9 kilo 🎉🎉🎉

Eki Görüntüle 2550184
superr👏
Geçen hafta:65.6
Bu hafta:65.3
Fark:-300
Bu hafta böle oldu 😞 Zipzip- Zipzip-
Haftaya daha guzrl olur👏 tebrikler