• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gr verdin ne kaçamağı yok sana kaçamak falan hakkettinmi yok ee o zaman niye yedin bende geçen hafta bireysel 3. Oldum bu hafta 300 gr verdim yedigime pişman ettin beni kendine bulaştırma :KK34:
Senin kacamagin 1 listeydi:KK70: bi dilim borekle mi kiyasliyosun😁

Senin kacamagin 1 listeydi:KK70: bi dilim borekle mi kiyasliyosun😁
Ama ben hiç bir hafta kaçamak yapmadım listeme sadık kaldım sen her hafta hem cuma hem pazar yapıyorsun senin 1 gün arayla yaptığını ben 2.5 ay sonra yaptım şimdi oldumu bence olmadı ya sende yapmıycan yada bu kadar katı olmıycan şekerim :KK39:

Ama ben hiç bir hafta kaçamak yapmadım listeme sadık kaldım sen her hafta hem cuma hem pazar yapıyorsun senin 1 gün arayla yaptığını ben 2.5 ay sonra yaptım şimdi oldumu bence olmadı ya sende yapmıycan yada bu kadar katı olmıycan şekerim :KK39:
Bence cuma ödülü disinda (benim pazar oluyor)
Hic birimiz kacamak yapmayalim da kisa surede hedeflerimize ulasalim😊

Bence cuma ödülü disinda (benim pazar oluyor)
Hic birimiz kacamak yapmayalim da kisa surede hedeflerimize ulasalim😊
Tmm şimdi oldu :KK60:ama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Zipzip- Zipzip- kaptanım sen ne diyorsun bu işe

Menuşum
Kahvaltı
Roka maydanoz salatalık domates
patates (tadimlik )
Zeytin
Yarım kk peynir
1 çay kaşığı acika
Yarım dilim ekmek
Ara
3 kaşık kısır
1 ceviz
Aksam
Menemen 2 dilim ekmek

Ara
Nescafe
3 ceviz 6 7 tane kuru üzüm
1 mandalina
1 yeşil elma
Su 2 lt
Spor 20 mekik
iç dış bacak,alt karın hareketi 15 er
Birazda oynadim terledim
guzel menu canim
Sporda guzel:)
2 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek, 3 küçük parça civil peyniri, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık 4 adet biberli yeşil zeytin.

15.00 ara
Birkaç parça çiğ karnabahar

16.15 ara
Çok tahıllı ekmek yaptım evde, poğaça şeklinde küçük ekmekler. Bı tane ondan yedim peynirle birlikte.

17.45 akşam
3 fırında köfte, 1 kaseye yakın kuru fasulye, birkaç lokma ekmek.

Su 1.5 lt
Spor 3500 adim
menu harika canim senin bu sekersiz diyet kazasız belasiz biticek bence:))
Kızlar günaydın ❤

1 kasım menüsü: 10:30 kahvaltı 2 tb ekmek+ labne, 1 haşlanmış yumurta, domates, şekersiz çay, 1 kk peynir

Ara 14:30 3 yk müsli+süt

17:30 akşam yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 3 yk pilav, 200 gr kadar et kavurma, salata, 1 kase yoğurt

18:30 1 sade türk kahvesi

23:30 1 fincan kiraz saplı form çayı

2 lt su
Spor yok

2 kasım menüsü: 11:00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 tb ekmek+labne, şekersiz çay

18:15 1 kase şehriye çorbası, 200 gr kadar şnitzel, 2 yk yoğurt, salata

24:00 3 küçük mandalina, 2-3 dilim armut, 1 fincan kiraz saplı form çayı

3 lt su
4164 adım atıldı.

İki günde oğlumun bebe bisküvilerine saldırdım. Sayısını bilmiyorum ama fazla fazla yedim maalesef 😭
Kiz bu guzel menulere nasil kiydin😁oldu mu simdi bebe biskuvisi
Ondan uzak dur nasil bi bela oldugunu cok iyi bilirim😬

Tmm şimdi oldu :KK60:ama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Z zipzip -kaptanım sen ne diyorsun bu işe
Bende cuma odulu olunca daha motive oluyorum
Sonucta eglenceli sekilde kilo verebilirken kendimize eziyet etmeye gerek yok haftaya bi kerecik yapilan kacamakta pek fazla etki etmez zaten

Tmm şimdi oldu :KK60:ama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Zipzip- Zipzip- kaptanım sen ne diyorsun bu işe
Herkes cuma yapacak ödül hakkını canım ama Yonahime Yonahime cuma kacamak yapmayacak pazar günü yapacak

2 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek, 3 küçük parça civil peyniri, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık 4 adet biberli yeşil zeytin.

15.00 ara
Birkaç parça çiğ karnabahar

16.15 ara
Çok tahıllı ekmek yaptım evde, poğaça şeklinde küçük ekmekler. Bı tane ondan yedim peynirle birlikte.

17.45 akşam
3 fırında köfte, 1 kaseye yakın kuru fasulye, birkaç lokma ekmek.

Su 1.5 lt
Spor 3500 adim
su az canım ama menü güzel 🤗
Kızlar günaydın ❤

1 kasım menüsü: 10:30 kahvaltı 2 tb ekmek+ labne, 1 haşlanmış yumurta, domates, şekersiz çay, 1 kk peynir

Ara 14:30 3 yk müsli+süt

17:30 akşam yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 3 yk pilav, 200 gr kadar et kavurma, salata, 1 kase yoğurt

18:30 1 sade türk kahvesi

23:30 1 fincan kiraz saplı form çayı

2 lt su
Spor yok

2 kasım menüsü: 11:00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 1 tb ekmek+labne, şekersiz çay

18:15 1 kase şehriye çorbası, 200 gr kadar şnitzel, 2 yk yoğurt, salata

24:00 3 küçük mandalina, 2-3 dilim armut, 1 fincan kiraz saplı form çayı

3 lt su
4164 adım atıldı.

İki günde oğlumun bebe bisküvilerine saldırdım. Sayısını bilmiyorum ama fazla fazla yedim maalesef 😭
Aaaa bebe bisküvisi olmadı canım ya

Back
X