• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tmm şimdi oldu :KK60:ama bence cuma ödülü olsun bıkkınlık gelmesin hedefe rahat kavuşalım kaçamak kaçınılmaz oluyor malesef ama bunu cuma diye belirlersek hafta içi kaçamak olmaz cumayı bekleye biliriz demi Zipzip- Zipzip- kaptanım sen ne diyorsun bu işe
Canım sadece cuma günü tartıdan sonra olsun ki ertesi gün hemen diyet moduna dönmüş olalım. Ben de haftada bir yapılması taraftarıyım. İnsan heyecanla o günü bekleyip motive oluyor tüm hafta.

Kaptanım ben 13. Günü bitirdim 21 gün şekersiz programında ve gerçekten sıfır kaçamak. 8 gün sonra güzel bir kaçamak yaparım olur mu. Sonra tekrar aynı programı yapacağım bana iyi geldi kaçamak yapmama konusunda. Ne çok kaçamak dedim bee 😂😂
Süpersin canım 21 gün sonra kücük bir kacamakla yeniden devam edersin 😍
Gitmem daha yeniden mezun olacağım 😂😂

guzel menu canim
Sporda guzel:)
menu harika canim senin bu sekersiz diyet kazasız belasiz biticek bence:))

Kiz bu guzel menulere nasil kiydin😁oldu mu simdi bebe biskuvisi
Ondan uzak dur nasil bi bela oldugunu cok iyi bilirim😬
Valla kazasız bitmesi için çaba gösteriyorum canım, reglin ilk günleri eziyet oldu ama geçti çok şükür.

Tekrar sekersiz diyete mi baslicaksin
Ben hic yapamamistim onu
Evet canım tekrar basliycam. O kadar irade kazandırdı ki bana çok memnunum. Beyaz ekmek pirinç patates vs bile yemedim bu 13 gün boyunca. Sporu düzgün yapamadım ona üzülüyorum, yoksa süper eksi görürdüm.

Back
X