- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Benim hiç arkadaşım yok canım, burda sohbet iyi geliyor bana.Mezun olunca gorcez seni de kesin birakirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç arkadaşım yok canım, burda sohbet iyi geliyor bana.Mezun olunca gorcez seni de kesin birakirsin![]()
Tanam tamam kücük olmasınNe küçüğü yaa![]()
Aynı benim gibisin banada burası iyi geliyor canım ❤Benim hiç arkadaşım yok canım, burda sohbet iyi geliyor bana.
iradeni ayakta alkisliyorum canimEvet canım tekrar basliycam. O kadar irade kazandırdı ki bana çok memnunum. Beyaz ekmek pirinç patates vs bile yemedim bu 13 gün boyunca. Sporu düzgün yapamadım ona üzülüyorum, yoksa süper eksi görürdüm.
Tamam o zaman gitmiceksin yaniBenim hiç arkadaşım yok canım, burda sohbet iyi geliyor bana.
Hadi kacamak olmadan bekliyorumKizlar plan degisti biz gidiyoruz anneannemlere![]()
Okumaya gectiler mi ne cabukAyyy kızıma kitap okutuyorum çıldırdım okuyor ama bir kere okuyacam diyorböyle oldum şuan
Tanam tamam kücük olmasın![]()
Demir atarız artık biz burayaAynı benim gibisin banada burası iyi geliyor canım ❤
Teşekkür ederim canımiradeni ayakta alkisliyorum canim
Tamam o zaman gitmiceksin yani![]()
Amman dikkat öyleyse canım.Kizlar plan degisti biz gidiyoruz anneannemlere![]()
Geçen yıl bizim öğretmen de aynı kitabı 3 kez okutuyordu.. insana fenalık geliyor kızın haklı.Ayyy kızıma kitap okutuyorum çıldırdım okuyor ama bir kere okuyacam diyorböyle oldum şuan
Allahtan evdekiler bittide huzura erdim cnm.guzel menu canim
Sporda guzel:)
menu harika canim senin bu sekersiz diyet kazasız belasiz biticek bence:))
Kiz bu guzel menulere nasil kiydinoldu mu simdi bebe biskuvisi
Ondan uzak dur nasil bi bela oldugunu cok iyi bilirim![]()
Bende 1 haftadır spor yapmıyorum cnm, hiçte içimden gelmiyor ama oğlum normal saatinde uyursa leslie 3 mile yapacağım inşallah. 1.9 kilodan 2.5 kilo artıya geçtim hedef kilodan. Bugünde dışarıda kahvaltı ettik aylardır yapmadığım kahvaltıyı yaptım ☺Evet canım tekrar basliycam. O kadar irade kazandırdı ki bana çok memnunum. Beyaz ekmek pirinç patates vs bile yemedim bu 13 gün boyunca. Sporu düzgün yapamadım ona üzülüyorum, yoksa süper eksi görürdüm.
Cnm bende bir ara giremedim, açılmıyordu site.Bugün sitede mi sıkıntı var anlamadım begeni yapmak zor oluyor
Hele sen benim ellerimi bi görNe guzel canim
Nedir bu ödemlerden cektigimiz![]()
Öyleyse yemeyeyimEkmek değişimi kabul ediliyor canım. 3 adet 1 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum
Sağol canısıHastaneden geldik eve girmeden annemleri aldık yemeğe gidiyorız kuzum eve gelince bakarım senin için