- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
CanımmmmmBenim elime niye cuma kaçamağı yoktu öyleyse. Ona ceza verdik sana da vereceğiz kaçış yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımmmmmBenim elime niye cuma kaçamağı yoktu öyleyse. Ona ceza verdik sana da vereceğiz kaçış yok.
Bacı baktım 2 orta boy kestaneyi 1 dilim ekmek yerine değiştire bilirsin yazıyoÖyleyse yemeyeyim![]()
Az önce yok diyecektim ama var, menüleri alintiladim ama buraya ekleyemiyorum.Bugün sitede mi sıkıntı var anlamadım begeni yapmak zor oluyor
Akşam yemeğimde ekmek yediğim için bugun kestaneyi erteleyeyim en iyisiBacı baktım 2 orta boy kestaneyi 1 dilim ekmek yerine değiştire bilirsin yazıyo
Dert etme canım cumaya daha çok var, halledersin. Dışarda kahvaltı iyice yoldan çıkarıyor bizi.Bende 1 haftadır spor yapmıyorum cnm, hiçte içimden gelmiyor ama oğlum normal saatinde uyursa leslie 3 mile yapacağım inşallah. 1.9 kilodan 2.5 kilo artıya geçtim hedef kilodan. Bugünde dışarıda kahvaltı ettik aylardır yapmadığım kahvaltıyı yaptım ☺
Insallah düzelir alıntı cok yapıyoruzAz önce yok diyecektim ama var, menüleri alintiladim ama buraya ekleyemiyorum.
Tuğçenim saat 18 de emarı vardı canım onu götürdüm baş ağrısı için gidiyordukya randevusu bu akşamdıGelince anlat bize hastaneyi.
Sonucu ne zaman alacaksınız canım bizede söylersin insallah temiz cıkarTuğçenim saat 18 de emarı vardı canım onu götürdüm baş ağrısı için gidiyordukya randevusu bu akşamdı
Hep destekci tam destekciyim ben sana.Canımmmmm![]()
![]()
![]()
Abooo ben bugün çok ekmek yemiş oldum. Bı daha kestane girmeyecek bu eve.Bacı baktım 2 orta boy kestaneyi 1 dilim ekmek yerine değiştire bilirsin yazıyo
Biliyorum canım o kısımları, sonuç gosteremediniz tabi tatil günü. Sonuçlardan haberdar edersin.Tuğçenim saat 18 de emarı vardı canım onu götürdüm baş ağrısı için gidiyordukya randevusu bu akşamdı
1 hafta sonra doktor PC den göre bilir dendi diğer hastanede CD veriyorlardı burası öyle değil ya tşk ederiz ablası inşSonucu ne zaman alacaksınız canım bizede söylersin insallah temiz cıkar![]()
Allah yokluğunu göstermesin yoksaHep destekci tam destekciyim ben sana.
Sonuçları degerlendiriyorlar 1 hafta sonra çıkıyor malesef araştırma hastanesi olduğu için elini verdin kolunu kurtaramıyorsunBiliyorum canım o kısımları, sonuç gosteremediniz tabi tatil günü. Sonuçlardan haberdar edersin.
Benim kız okuyor maşallahhh şimdilik ama daha öğrenecekleri harf varOkumaya gectiler mi ne cabuk
Ben başka kitaplarda aldım onlarıda okutuyorum benimki şuan bir kere okudum yeter modunda...Geçen yıl bizim öğretmen de aynı kitabı 3 kez okutuyordu.. insana fenalık geliyor kızın haklı.
Masallah o zamanBenim kız okuyor maşallahhh şimdilik ama daha öğrenecekleri harf var![]()
Annenin payıda cook büyük o zamanTeşekkür ederim canim anası hırslı![]()