• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alintilarim çıkmadı :mad:
Elli sayfadan fazla birikmiş geriye dönemem ki...
İyi geceler kızlar :KK25:
Ankara' dan bir öğretmenim gelmişti. Meryem sanırım meryangel etikette de bulamadım. Hoş geldin diyeyim
:KK36:
Merhaba hoşbuldum :)

Hadi kacamak olmadan bekliyorum 😊
geldiiiiim:halay:
Teşekkür ederim canım 😘 yok ya ben gitmem bir yere.

Bu arada 8 kilom kaldı hedefe acaba yeni yıla girişte mezun olur muyum ki.
İnsallah canim:)
Yeni yila ne kadar zayif girsek o kadar kâr:)
Allahtan evdekiler bittide huzura erdim cnm. 😂😂😂
bi daha almayin bence:D cocuktan cok siz yiyomussunuz zaten😂
Allah yokluğunu göstermesin yoksa Yonahime Yonahime beni çiğ çig yer Alimallah :KK70:
:D:D
Karismicam bacim artik sana ne yersen ye
Burda iyiliginizi istiyoruz halbuki:KK12:

Oyle yapicaz mecbur😬
Ee senin diyet nasil gidiyo rakibem😊
Zor gidiyor öğlen 2 gibi öğle yemegi yiyoruz aksam birsey yememege calsıyorım bazen, köfte yada lahmacun yediğim oluyor,
Evden yemek getirme sansım cok yok ama az kaldı sonrasında daha düzenli olacak insallah
Spor yapamıyorum 3-12 arası sürekli ayaktayım.işte :)))

Zor gidiyor öğlen 2 gibi öğle yemegi yiyoruz aksam birsey yememege calsıyorım bazen, köfte yada lahmacun yediğim oluyor,
Evden yemek getirme sansım cok yok ama az kaldı sonrasında daha düzenli olacak insallah
Spor yapamıyorum 3-12 arası sürekli ayaktayım.işte :)))
kahvalti da yapmiyosun sanirim :/
Neyse canim az kaldi yakinda duzene girersin😊en azindan disardan da olsa diyete uygun secim yapman cok guzel👍🏻

Kahvaltıyı bazen yapıyorum bazen yapmıyorum canım, dogru olmadıgını biliyorum zaten o yüzden menü yazmıyorum 😭
Ama senin sucun degil ki canim tek basina olsan yaninda ara ogun vs gotur dicem ama akraba vs olunca mecbur birlikte yemek zorunda kalıyorsun

Back
X