- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Sevindim canımGeçmişi okuyup aranıza döneceğim. Hiçbir yer burası kadar iyi gelmiyor o yüzden burdan uzak kalmanın bana hiçbir faydası yok. Ayrıca iyiyim eminim merak etmissinizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim canımGeçmişi okuyup aranıza döneceğim. Hiçbir yer burası kadar iyi gelmiyor o yüzden burdan uzak kalmanın bana hiçbir faydası yok. Ayrıca iyiyim eminim merak etmissinizdir.
Annenlerden mi rahatsız oldu yoksaBaşlarım vizesine banamı okuyor sanki sabahtan sinyal vermişti zatın canımı sıkacagı annemlerde bugün gidiyolar kalın bile demedim babam akşam helallik aldı sonrada beyefendi zannettiki ben annemlere bişey söyledim o yüzden gidiyorlar toplanma kampımı yapsak ne yapsak herkes başını alsın oraya gelsin
Günaydın cnmGünaydın hanımlar![]()
Günaydın cnmmmmmGünaydınnn![]()
![]()
Sende kendimi gördüm aynı şeyleri yaşamışız sanırım bende idare ediyorum sırf ailem ikinci kez üzülmesin diyeKız benimkine hep geliyorlarsadece idare etmesini öğrendim 3 yılda. Önceden kavga edip zırt pırt boşanıyorduk
![]()
Cnm annenler sizdeyken sıkıntı olmasına ayrı üzüldüm ama insanoğlu ister istemez en yakınındakileri sürekli üzüyor. Erkekler konusunda çok konuşmak istemiyorum, zamanında bende bir sürü sıkıntılar yaşadım. Şimdi en ufak şeyde biterse bitsin moduna giriyorum.Başlarım vizesine banamı okuyor sanki sabahtan sinyal vermişti zatın canımı sıkacagı annemlerde bugün gidiyolar kalın bile demedim babam akşam helallik aldı sonrada beyefendi zannettiki ben annemlere bişey söyledim o yüzden gidiyorlar toplanma kampımı yapsak ne yapsak herkes başını alsın oraya gelsin
Gördüm canım ama hiç dert konuşasım yok, okuldayım ağlayıp zırlayamamGel eltim gel bende dertliyim![]()

Bikaç güne tamamen toparlarım canım çok sağol.Sevindim canımbirden bire yazınca çok şaşırmıştım. Daha iyi ol
![]()
Paylaşmak istersen her zaman burdayızBikaç güne tamamen toparlarım canım çok sağol.
Neden erken gittiler canım, pazartesiye kadar kalacaklar demiştin.Annemleri gönderdim kayınvalidemlere geldim dertleşiyoruz
Hoşbulduk canım çok sağol.
Teyzem rahatsız köyde oturuyor ekmek yapacaklarmış annem yardıma gideyim dedi yada eşimle mutfakta tartıştık sesimizi duymuş ola bilirler ondanda şüphelendim bende kalın diye ısrar etmedim canımNeden erken gittiler canım, pazartesiye kadar kalacaklar demiştin.
Güle güle kavuşun canımAnnemleri gönderdim kayınvalidemlere geldim dertleşiyoruz
Cnm inşallah kavgayı duymamışlardırTeyzem rahatsız köyde oturuyor ekmek yapacaklarmış annem yardıma gideyim dedi yada eşimle mutfakta tartıştık sesimizi duymuş ola bilirler ondanda şüphelendim bende kalın diye ısrar etmedim canım
Sagol bacım aminGüle güle kavuşun canım
Allaha havale ediyorumCnm inşallah kavgayı duymamışlardır![]()