Misafir vardı bebeğim il dışından...Hala var yatmaya gönderdim hepsiniElhan ablacım sende uğramadın bugün takıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafir vardı bebeğim il dışından...Hala var yatmaya gönderdim hepsiniElhan ablacım sende uğramadın bugün takıma

Çok teşekkür ederim bitanem.Elhan ablacım
sonngulen canım eltim
merryangel takımda başka ögretmen varmıydı bilmiyorum ama öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım
![]()
Günahımı alın pek bi hafifledim dedikodum yapılmışKacamaklarıda arttı kim bilir kahvaltıda neler yaptı![]()
Tşl ederim canım sende öylesin okuduklarım kadarıylaHosbuldum, çok tatlısın![]()
Tşl ederim canım sende öylesin okuduklarım kadarıyla![]()
![]()
Sen de benim bildiğim en hanım en tatlış kaptansin...Coooook teşekkür ederim bitanemm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolay gelsin ablacımMisafir vardı bebeğim il dışından...Hala var yatmaya gönderdim hepsiniYarın da öğleye kadar fırsat bulamam büyük ihtimalle... Pazartesi kuaför randevusu tamam mı
![]()
Ee gelmeyince yiyorsun sandımGünahımı alın pek bi hafifledim dedikodum yapılmış![]()
![]()
Günaydın canımGünaydıııııııınnn ❤
Cnm kazasız belasız git gel inşallahYarın inince yazarım nasıl bir duygu oldugunu![]()
Cnm günaydınnnnnnGünaydınnnn![]()
Günaydın cnmGünaydıııııııınnn ❤
Sağol canım benim ❤Cnm kazasız belasız git gel inşallah ❤ Uçak yolculuğu çoook keyiflidir ☺
Günaydın canım cook gecmis olsunKızlar günaydınnn ❤ Bende kaptım şifayı, çok fenayım![]()
Cnm 1 saat 15 dk da anlamazsın bile yolculuğu, sadece kalkışta kulaklarına dikkat et, basınç farkından dolayı tıkanabiliyor. Ağzını çok hafif açık tutarsan önlemene yardımcı olur.Sağol canım benim ❤
Bakalım keyif alacak mıyım göreceğim 1 saat 15 dakika yazıyor tahmini süre
Günaydın canım cook gecmis olsun
Doktora gidin dicem ama eşin tavsiyede bulunmustur