• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım açıldı, bu seferde öğretmenler günü organizasyonları var 😂
Çok şükür bende çocuklarda iyiyiz ❤
Yolculuk kaçta
Bizim zamanımızda o tür kutlamalar cok olmazdı hersey değişiyor :))
İyi olmanıza sevindim canım ❤
16.20 de ucak rötar yapmazsa 😊
Ucak biletini 2 hafta kadar önce alınca nerdeyse otobüs fiyatına denk geldi 😊

Kızlar günaydınnn ❤ Bende kaptım şifayı, çok fenayım 😔
Çok geçmiş olsun canım
Bizim zamanımızda o tür kutlamalar cok olmazdı hersey değişiyor :))
İyi olmanıza sevindim canım ❤
16.20 de ucak rötar yapmazsa 😊
Ucak biletini 2 hafta kadar önce alınca nerdeyse otobüs fiyatına denk geldi 😊
Zaman değişti artık hep böyle işler var 😁
Erken alınca öyle oluyor canım, hayırlı yolculuklar 😊

Kızlar kusura bakmayın, söz verdim ama yine hep yoğunluk. Çok sıkıldım bende. Ne olacak böyle bilmiyorum, şöyle sadece bir hafta benim olsa iyice adapte olucam diyete.
Bu sene ne oldu böyle anlamıyorum, sürekli koşturuyorum sürekli
Oluyor bazen öyle canım takma kafana. Allah sağlık versin yeter.

Keşke cnm 😔 ben daha kötü olmam inşallah, bir şekilde idare ederiz o zaman...
Ben evde kim hasta olursa olsun tavuk haşlama yaparım.. patates havuç soğan falan koyarım haşlarken. Sonra da bol baharatla içeriz. Genelde çok iyi gelir. Normal tavuklarla yapmıyorum ama. Bı de tüm tavuk kullanıyorum.

Ben de bu sabah acayip gerginim, aksilikler yüzünden. Tek tek anlatmiyim en son pazarda üzerime başımdan aşağı su indi, brandalarda toplanan yağmur suyu.aglayacaktim artık.
Dolunay zamanı mı nedir, hepimizde var bir şey 🤔

Ben evde kim hasta olursa olsun tavuk haşlama yaparım.. patates havuç soğan falan koyarım haşlarken. Sonra da bol baharatla içeriz. Genelde çok iyi gelir. Normal tavuklarla yapmıyorum ama. Bı de tüm tavuk kullanıyorum.
Cnm sen organik tavuk alıyorsundur muhtemelen. Bizim burda pazar günleri avm içinde organik pazar kuruluyormuş ama tavuk vs geliyor mu hiç bilmiyorum. 😔

Back
X