• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Enişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.
Asel çok güzel bir isim. Allah bağışlasın kuzunu Yetmezim.
Zipzip- Zipzip- canım ablan nasil? Bitti mi operasyon. Tez zamanda iyileşmesini dilerim. Bir hafta sonra ona özel bir sütyen almasını tavsiye edecektir doktor. Benim doktor güzel bir tane getirtmisti made in Spain 😍 su damlası gibi güzel bir şekil veriyor bak bu çok önemli ... tecrübe konuşuyor 😁
Ablam ben o konularda kuaföre asla gitmem kaş bıyık haricinde :olamaz:

Karatay öneriyorum yani Çağlacım.....
1 2 güne başlarım birine.. bu arada bisiklet sürmeyi düşünüyorum hem eğlenceli hemde bütün kasları çalıştırıyor, bu arada ilk baştaki kurallar hala geçerli mi yani orda spor puanı falan gördüm ama yazışmalarda görmedim pek

1 2 güne başlarım birine.. bu arada bisiklet sürmeyi düşünüyorum hem eğlenceli hemde bütün kasları çalıştırıyor, bu arada ilk baştaki kurallar hala geçerli mi yani orda spor puanı falan gördüm ama yazışmalarda görmedim pek
Burda değil ilk sayfada linki olan diyet listelerimiz var ya spor ve içtiğimiz suyu orda paylaşıyoruz

Eski usul mutfağa geç kuzum. Yapacak bir şey var tabi ki...şeker, limon tuzu...ne bileyim aklıma baska bir şey gelmiyor. :süslü:
Yok ablam affına sıgınıyorum benden büyüksün ağda kullanıyorum bıyık için ama koltuk altı makinayla baya azaldı o yüzden ağda sürmem makina almam lazım araştırmadayım henüz

Back
X