• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menülerinin saatlerini yazar mısın bundan sonra.
Kızartma yemen iyi olmamış.
Akşam iki dilim ekmek fazla olmuş. Ekmek yerine yemeklerini birer tabak yemen daha iyi olurdu.
Sporun güzel

Afiyet olsun canım menünü beğendim, spora da başlayacakmışsın.

Menü ve sporu beğendim canım

Afiyet olsun canım menü güzel, akşam sebze yemeğini bir dolu tabak yiyebilirsin.
Sporsuz menü istemiyorum bundan sonra 😘

Koruma menüsü olarak gayet güzel canım

Mercimek köftesinde sıkıntı yok ama kurabiyeler asla olmamış hem de akşam saati hiç olmamış, cuma ödülü de olsa gün içinde tüketelim ki hemen yağa dönüşmesin.
Ve de sabit gelene cuma ödülü yok bundan sonra 😁
Sporunla kendi cezanı kesmişsin zaten 😊

Canım bundan sonraa yediğin saatleri yazar mısın.
Onun harici İsveç diyetini bırakmana sevindim.
Diyet,ligt ürünler tüketmene gerek yok, vücudun sağlıklı yağlara da ihtiyacı var 😊

Canım diz ameliyatından dolayı bir süre haftada 3 gün pilates olacak mecburen 🙈

Dünkü menümo_O
Sabah 11.00 İki yumurta kayısı kivami haş. Peynir, dereotu, üç dört zeytin, iki ceviz, yarım tb ekmeği, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım avuç yer fıstığı, kuru üzüm
17.30 Ciğer , sebze söğüş, ayran
Bitki çayı , 6000 küsur adım
@Negohatun , @Zipzip-
Menü, spor beğendim. Su ne kadar içiyorsun?

Menülerinin saatlerini yazar mısın bundan sonra.
Kızartma yemen iyi olmamış.
Akşam iki dilim ekmek fazla olmuş. Ekmek yerine yemeklerini birer tabak yemen daha iyi olurdu.
Sporun güzel

Afiyet olsun canım menünü beğendim, spora da başlayacakmışsın.

Menü ve sporu beğendim canım

Afiyet olsun canım menü güzel, akşam sebze yemeğini bir dolu tabak yiyebilirsin.
Sporsuz menü istemiyorum bundan sonra 😘

Koruma menüsü olarak gayet güzel canım

Mercimek köftesinde sıkıntı yok ama kurabiyeler asla olmamış hem de akşam saati hiç olmamış, cuma ödülü de olsa gün içinde tüketelim ki hemen yağa dönüşmesin.
Ve de sabit gelene cuma ödülü yok bundan sonra 😁
Sporunla kendi cezanı kesmişsin zaten 😊

Canım bundan sonraa yediğin saatleri yazar mısın.
Onun harici İsveç diyetini bırakmana sevindim.
Diyet,ligt ürünler tüketmene gerek yok, vücudun sağlıklı yağlara da ihtiyacı var 😊
Ödül değil zaten canım, ne yaptım ki ödülü hakedeyim. Pis bogazlik işte. Ne oldu yiyince sanki. Neyse o geride kaldı. Dediğin gibi cezamı da büyük kestim. Koyduğum hedefe durmadan yuruyecegime and içerim negom 😂😘

Back
X