• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim
WC sorunun içinde ayran yap tuz yerine karabiber at

Teşekkürler canım . Evet yeni başladığım için böyle
Deneyeyim onu bakalım sağol canım :)
Sıkma canını, eksileri de göreceksin.
İnanıyorum :)
Zipzip- Zipzip- sabah erken tartıldım
Cuma 63.0
Pazartesi 63.2

Öğleye doğru eve gideceğim, tekrar tartilirim. Bu arada ölçüm yaptım, belim 69 cm e düşmüş, diğer bölgelerden de birkaç cm incelmisim. Spor kiloda artı yapıyor ama vücut incelmemde işe yaramış.
Süper belin baya incelmiş,kalça falan kaç cm

Yeni başladığım için bu kadar çok gitdi bide ödem vardı herhalde bende anlamadımki :-)

Senide tebrik ederim aynı kilolardayız. Hedefin kaç ?

Ben de yeni başladım ya o yüzden o zaman🙈 Hedef aslında 55 ama ilk hedef 57

Zipzip- Zipzip- sabah erken tartıldım
Cuma 63.0
Pazartesi 63.2

Öğleye doğru eve gideceğim, tekrar tartilirim. Bu arada ölçüm yaptım, belim 69 cm e düşmüş, diğer bölgelerden de birkaç cm incelmisim. Spor kiloda artı yapıyor ama vücut incelmemde işe yaramış.

Kas yapıyorsun o zaman, kas yağ yakimini hızlandırır demişti diyetisyen

Hayırlı geceler kızlar acilden geldik şimdi yine baş ağrısıyla gittik 2 serum takıldı geçmedi ağız yoluyla şurup verildi sabaha kadar müşada altında kalsın sabah nöroloji görsün dedi müşade odası tıklım tık çoğu erkek rahatsız oldum kalmak istemedim eve geldim şimdi sahur yaptık inş bu sahurlar bana artı olarak geri gelmez napıcam bilmiyorum :KK43:
çok geçmiş olsun canım
İyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola
Geçmiş olsun canim taze zencefili biraz balin icine taze zencefil rendeliyip yedim iyi geldi bogazlarima

Cnm günaydın ❤İstanbulda dün çok soğuktu ama bu sabah nispeten daha ılık bir hava var. Yola çıktım ben, işe gidiyorum şimdi. Artık sıkıntıdan mı, gerçekten havanın ılıman olmasında mı bilmiyorum, üşemedim. 😘
Yaaa doğru bugün işte ilk günün senin. :KK60: Hayirlarla güzel bir enerjiyle geçsin günün. Başarılar dilerim. Hayırlı olsun kuzum. ❤ Güneş çıktı burda da. Senin ateşinden değil bence heyecan yapma tatlım.:rolleyes:Sıkma kendini rahat ol. O iş sende:KK28:Konunun uzmanısın ortam güzel olsun yeter. Bir de Allah karşına iyi niyetli temiz insanlar çıkarsın yetenek bir yere kadar çünkü. Arkandayiz güzel haberlerini bekliyoruz ahşama :confused:

Back
X