• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tavuk suyuna çorba yaptım cnm..
Afiyet olsun ıhlamur kış çayı falan yap iç limonlu grip öksürük varsa göğsüne vikis sür yada bir bardağa varsa nane yagı yoksa 1çay kagışı ucuyla vikis koy üzerine kaynar su koy kafana bi battaniye kapat nefes al ver çok rahatlatıyor canım

Sabah:1 mantarlı omlet(içine 2 silme kaşık yulaf kepeği)1 küçük kase lor ,1 avuç çiğ fındık 1 armut(wc için)
Ara: yeşilçay 1 fincan + 2 ceviz
Saat 3te= 1 kase susuz kurufasulye 1 kase yoğurt
Aksam saat 17 00: 1 kase tarhana ,3 köfte
18de bitki çayı karışık
19da sade kahve

Su:2 lt
Spor:1 saat yürüyüş
Zipzip- Zipzip-
sonngulen sonngulen
Afiyet olsun canım yemek saatlerinin arası cook kısa olmus sanki 1-3-5 de yemissin birde kahvaltı cok gec daha erken kahvaltı yapmalısın 😊
Onun dısında menün, sporun güzel canım

Nasıl gecti ilk günün canım
Servis işide yarına çözülür de simdi gitmen uzun mu sürecek canım
Cnm sabahları 30-40 dk arasında değişecek. Akşamları tam emin değilim ama 1 saati geçmez. Yarın dediğin gibi çözülür inşallah 😊 bu servisten inince 5dk yürüyeceğim.

İlk gün biraz sohbet biraz muhabbet ile geçti sayılır. Sadece sabah kahvaltı edemedim ve 13:30 dan sonra yemek yiyince baya kötü oldum.

Elalis Elalis çok kaçırma sakın, pazartesiden itibaren menü bekliyorum 😘
Kuzum haftasonunu unut 🤦bugün de dengesiz oldu ama en azından arınma oldu.sabah çorba içtim ekmeksiz.akşama kadar hastaneydik eşimin bel ağrısı için.akşam da salata peynir didikledim.şimdi yorgunluk çayı demledim sonra finish 😁
Yarın bomba gibi geliyorum 💪

Cnm sabahları 30-40 dk arasında değişecek. Akşamları tam emin değilim ama 1 saati geçmez. Yarın dediğin gibi çözülür inşallah 😊 bu servisten inince 5dk yürüyeceğim.

İlk gün biraz sohbet biraz muhabbet ile geçti sayılır. Sadece sabah kahvaltı edemedim ve 13:30 dan sonra yemek yiyince baya kötü oldum.
Mesafe yakınmıs neyseki canım 😊
Kahvaltı yapabileceğin bir yer yoksa ya evde ye canım yada kendine sandevic hazırlayıp işte yersin

İyi ki kan vermissin ablacım sonuclarının temiz cıkmasına sevindim diğerleri içinde doktora gidersin 😍

Aksam menünü merakla bekliyorum eksi gördüm diye sımarmak yok listedesin yaza kadar hedefine ulasacagız
Gideceğim canım. H hasbeenandgone nickisonrasoylesem nickisonrasoylesem yavrularim kan değerleri normal çıktı bilginize 😃
Nasılsınız, sopam yok diye salmak yok değil mi :KK8:
Eki Görüntüle 2561007
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.:eek:
Gelsin hedefler :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook:duduk:

Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile :sopa:

Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın :KK53::KK53:

Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha :KK70::KK70:

Gulumse24 Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen sonngulen : 63 / Hedef = 62
@Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71.3 / Hedef = 70
@malipina: 98.6/ Hedef = 97
@Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
@Negohatun : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
mavitosbik07 mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Elalis Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9

@_happy_mom_ : 61.7/ Hedef = 61
@cgdmk : 63. 2 / 61.9

Hatırlatma yapayım 😁
Unutmak mümkün mü sopalim seni :KK75::KK75::KK75:
Kızlar işten çıktım ama servis kurbanı oldum. Yanlış servise vermişler beni 😂 bakalım eve ulaşacağım inşallah :KK45:
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldı 🤗

Afiyet olsun canım yemek saatlerinin arası cook kısa olmus sanki 1-3-5 de yemissin birde kahvaltı cok gec daha erken kahvaltı yapmalısın 😊
Onun dısında menün, sporun güzel canım
Yok kaptanım kahvaltiyi 8 buçukta yaptım o dediğim 1 yumurtadan omlet ama saatini yazmayı ben unutmuşum :)
Gideceğim canım. H hasbeenandgone nickisonrasoylesem nickisonrasoylesem yavrularim kan değerleri normal çıktı bilginize 😃
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.:eek:
Unutmak mümkün mü sopalim seni :KK75::KK75::KK75:
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldı 🤗
İyi o zaman abla sevindim :)

Back
X