• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) chocolita
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İç sıkıntısı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Taş gibi olmak istiyorum!
Kilo verme nedenine bayıldım 😂 boyumuz aynı, ben de 78 kiloyla başlamıştım, ahh o eski gunlerr

katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) chocolita
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İç sıkıntısı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Taş gibi olmak istiyorum!

Oğlum 25 yaşında olmak nedir ya 9 yaş var aramızda

Simdiden kutlu olsun canım daha dur yarın alır canım acele etme :)))
Yok yarın bekleme bi kaçgün sonraya dedi yani yeşil ışık yandı buda bişey :KK70: :KK70: patatesin parasıyla hep bilezik aldık yatırım amaçlı ev için diyoki yaz boyu sana bilezik aldım dedim o ortak hesap onları saymıyorum kendime özel olacak :confused:

Bebeğim özele gideceğim de diyetisyen bulmak için değil. En kötü ihtimal istediğim kiloya gelemezsem takımdan ayrılırım sırf zarar vermeyeyim diye. 36- 38 beden kıyafetlere rahat giriyorum şu an. Sadece arka taraf ve basen biraz daha incelsin istiyorum. Paraya kıyıp aletli pilatese gitsem çok çabuk sonuç alırım da...bu yaştan sonra bu hırs herkese garip geliyor biraz da utanıyorum açıkçası...Bu hafta bir kilo verebilirsem kendime güvenim artacak dur bakalım nolcek
Ya nr varmış senin yaşında kurban olduğum valla sen takımdaki herkese taş çıkartırsın senin yaşına gelsek diyetin d si geçmez aklımızdan ablacım sendeki bu azme hayranım valla

İki yıl önce eşim de bana doğum günümde almış...okula beni almaya geldi , baktım ön koltukta çiçekler. Çok mutlu oldum tabi sonra evin yolunu geçince anladım yemeğe gittigimizi yolda dayanamadım sordum ne kadara aldın bunları diye önce söylemedi ...sonra canını nasıl yakmişsa buna bir kilo kuzu pirzola yerdik demesin mi? Bütün romantizm yerle bir...dilini bir tut işte niye soruyorsun :KK43: Benimkine göre de çiçeğe verilen para çöpe atmakla aynı değerde.
Yok yok biz kadınların dırdırı bitmez :KK70: :KK70:

Benim olayımda suçlu bendim 😔 eşim bana sürpriz yapmak için gebzeye geldi, bende o dönem geçici olarak bir firmada çalışıyordum. Şirkete gelince laf olur falan diye kapıya gelen adamı döndürmüş gibi oldum. Sonra o çok kırıldı tabii... hala aklıma geldikçe eşekliğime üzülürüm...

Cnm erkekler kadınlar gibi düşünemiyor maalesef 😔 üzüldüm gerçekten...ama sonuç ne olursa olsun düşünmesi bile yeter bence ❤
:KK9::KK9:

Yok yarın bekleme bi kaçgün sonraya dedi yani yeşil ışık yandı buda bişey :KK70: :KK70: patatesin parasıyla hep bilezik aldık yatırım amaçlı ev için diyoki yaz boyu sana bilezik aldım dedim o ortak hesap onları saymıyorum kendime özel olacak :confused:
İyi demişsin canım, istemeden yapmıyorlar 😂😂

Back
X