• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne yapacaksın o kadar acmayı 😂
Halamın yarın misafiri var 4 tepsi yaptım çıktım çocuklar gelmiş tabi evde yemek yok tepsiyi önlerine almışlar tabi halam ellerinden alamamış yemişler 1 tepsi kalmış halamda akşam yine gel yap eve geldim bizede 2 tepsi Yoğurdum halamlara gittim 4 tepsi daha yaptım geldim bizim hamur ekşimiş onu yaptım pişiyor çocuklar demiş saat 10 bizi kaldır kalan açmaları yiyelim :KK70: :KK70: :KK70:

Halamın yarın misafiri var 4 tepsi yaptım çıktım çocuklar gelmiş tabi evde yemek yok tepsiyi önlerine almışlar tabi halam ellerinden alamamış yemişler 1 tepsi kalmış halamda akşam yine gel yap eve geldim bizede 2 tepsi Yoğurdum halamlara gittim 4 tepsi daha yaptım geldim bizim hamur ekşimiş onu yaptım pişiyor çocuklar demiş saat 10 bizi kaldır kalan açmaları yiyelim :KK70: :KK70: :KK70:
O kadar acmayı nasıl yemisler yaww cok acıkmıslar demek ki 😂😂
Elin değmişken bizede yap cuma tartı sonrası yeriz 😂😂😂

O kadar acmayı nasıl yemisler yaww cok acıkmıslar demek ki 😂😂
Elin değmişken bizede yap cuma tartı sonrası yeriz 😂😂😂
Çocuklar gece 5 de çalışmaya gittiler saat 3.30 da geldiler acıkmışlar tabi birde halam çok poğaça falan yapmaz özlemişler demekki arkamdan yenge sagol migdemiz bayram edecek sayende diyolardı :KK70: cumaya bayatlar cuma sabahı erkenden yaparım öğleden sonra gömeriz :KK70::KK70::KK70:

Çocuklar gece 5 de çalışmaya gittiler saat 3.30 da geldiler acıkmışlar tabi birde halam çok poğaça falan yapmaz özlemişler demekki arkamdan yenge sagol migdemiz bayram edecek sayende diyolardı :KK70: cumaya bayatlar cuma sabahı erkenden yaparım öğleden sonra gömeriz :KK70::KK70::KK70:
Tamam bekliyoruz 😂😂

Ooo Hosgeldinn canım 😍😍
Sagol canim hemen pazartesi bildirimimi yapayim saati gec oldu ama😊
62.7 bu cuma listeye girebiliyor muyum canim
Hoşgeldin canım nasılsın.
Sagol canim cok sukur iyiyim :)
Dün akşam bile aklıma geldin nerde bu kız diye hatta etiket yapacaktım enerji_kusagi enerji_kusagi Yonahime Yonahime nerelerdesiniz diye yine unuttum hoş geldin canımmmmm özledim kızzz:KK68::KK200:
sagol canim hosbuldum:) ben de ozledim:)

Tarifini alsak mi müsait zamanında 🙈

63.7 ile izne ayrıldın diye hatırlıyorum canım bu durumda girebiliyorsun cuma günü
Yaa cok sevindim yasasin😊
Bu hafta takima pek katkim olmayacak galiba yuzdem cok bolunecek ama bu hafta girmek istiyorum canim:)

Back
X