• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksin güzel aslında, dirense hiç vermezsin öyle düşünme 😊
3 gündür aynı çıkıyorum :D :D normalde vermem gerekiyordu neyse kendi trtı günüm cumartesi o zamana kadar 65,50 olurum cumay kadarda 65,90 ü görmüş olurum en az .
Kızlar tuğçeye simit aldım sabah hiç bişey yemeden çıktım ağrısı çok diye benimde başım ağrımaya başladı 1 tane simit yedim :KK43:
üzülmek yerine hemen topluyoruz menüleri öğleni sebze haşlama ve yoğurt ile kapat akşam da çorba salata yarın spor var diyorsun bir öğün protein bir öğün sebze yoğurt yedin mi toparlamış olursun canım
SchonerDuft SchonerDuft ile rakip olun Rakibi cumadan beri gelmedi
yeni rakibem geldi :KK73:
R O S E B U D R O S E B U D sporla aran nasıl :spor:

Şaka bi yana kuzum hurma detoksu zordur ama güzeldir.geçen sene ben de yapıyordum ama dikkat etmezsen aynen geri gelir kilo :KK43:
Akşam dikkatli beslen,mümkünse cumaya kadar karbondan uzak dur.emeğine yazık olmasın 😘
Aynen öyle canım dikkat edicem inş sporada gittiğim için artık duraksama olmaz diye düşünüyorum inş

3 gündür aynı çıkıyorum :KK70: :KK70: normalde vermem gerekiyordu neyse kendi trtı günüm cumartesi o zamana kadar 65,50 olurum cumay kadarda 65,90 ü görmüş olurum en az .

üzülmek yerine hemen topluyoruz menüleri öğleni sebze haşlama ve yoğurt ile kapat akşam da çorba salata yarın spor var diyorsun bir öğün protein bir öğün sebze yoğurt yedin mi toparlamış olursun canım

Öglene ıspanak yogurt akşama çorba salata yerim demiştim gönüller bir demekki :KK5: canımsın kuzum :KK200:

3 gündür aynı çıkıyorum :KK70: :KK70: normalde vermem gerekiyordu neyse kendi trtı günüm cumartesi o zamana kadar 65,50 olurum cumay kadarda 65,90 ü görmüş olurum en az .

Kuzum ben 6 gündür Leslie bacıyı yapıyorummm :KK70: :KK200: Dışarıda öküz gibi baktıkları için insan adam akıllı sporunu da yapamıyor bende evde niye olmasın ki dedimm:KK15: Senin nasıl aran sporla? neler yapıyorsun :KK76:

Bir giyindim ki .dün bütün gün uyudum. Hastalığı atamadım sanırım. Bugün de kat kat giydim. Şimdilik bşraz hareketlerim kısıtlasanda üşümüyorum şükür.
Rişim çok geçmiş olsun. Dayan kuzum kemiklerin donmuş senin... Şömine keyfi olsaydı şimdi di mi...klasik bir müzik...mesela Zeki Müren ohhhh hastalık mı kalır...:KK51:

Merhaba hanımlar🌸
Cuma 62,1
Pazartesi 61,7
Zipzip- Zipzip- canım ben mezun mu oluyorum şimdi🤔
Detoksumun 3.gunu dün 67.10 iken bugün 66.50 çıktım kızlar açta kalmadım üstelik.
Bu hırsla leslie 1 mil yaptım yarım saat sonra kahvaltı yapacam 1 kase yoğurt 1 mandalina 1 etimek 😋😋
pastelfit pastelfit yarış var dediler startı verdim :spor:
Aboow yarış mı🤭Tamam canım.
pastelfit pastelfit cumadan beri siteye girmemissin :işsiz:
Evet canım giremedim.

Back
X