• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59
Hoşgeldin aramıza inşallah beraber başaracağız.

Ben de bu eğitim öğretim yılı için öyle düşünüyorum. Bir aheste aheste gidiyor yavaşlatılmış sahne gibi. Yaz gelse de kendimize gelsek.
Benim için ders dönemi bitti çok şükür canım, artık sınavlar var, Şubat'ın ikinci haftasına kadar ders yok.

O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59
Hoşgeldinnn..
İstediğin kiloya saglikla ulaşırsın inşallah sen de :)

Kızlar ya ben pzt ile sabit çıktım bugün. Neden ki acaba. İki gündür yediğim karnabaharların acısı mi bu
karnabahr çok ödem yapıyor bende birde kisir. mesela bana kurufasulye mercimek hiç ödem yapmaz ama karnabahr inanılmaz artı getirir

Back
X